Смертельні іграшки

Смертельні іграшки

Для групи вірян, які повертались у суботу з євангелістського зібрання в місті Ватутіне на Черкащині, дорога додому виявилась останньою. Спершу вони доїхали до Гайсина, де один із двох мікроавтобусів та частина пасажирів залишились, а решта пересіла у «Фольксваген транспортер». Кінцевим пунктом призначення було місто Чернівці, а по дорозі водій мав ще висадити кілька осіб у Вінниці.

В Єрусалим наосліп

В Єрусалим наосліп

На свято Введення у Храм Пресвятої Діви Марії незрячий прикарпатський священик отець Ігор Іванів, поважний вік якого наближається до сімдесяти років, здійснює паломництво з обласного центру Прикарпаття до Єрусалима. У далеку дорогу греко–католицький отець–прочанин після Урочистої Літургії вирушив минулої п’ятниці з івано–франківської церкви Матері Божої Неустанної Помочі. На новий духовний подвиг його благословив отець–ігумен Микола Бичок.

Економіст і просто красуня

Економіст і просто красуня

Минулої суботи у столиці пройшов фінал 5–го конкурсу «Міс Україна–Всесвіт–2010». Цьогоріч за право представляти Україну на фіналі Міжнародного конкурсу «Міс Всесвіт–2010» боролися 15 дівчат. Корона дісталась красуні під щасливим номером «11» — 22–річній Анні Пославській із Нової Каховки. Першою віце–міс стала 21–річна Юліана Лопата, а звання другої віце–міс отримала модель Анна Поболєлова. Нагадаємо, минулого року «Міс Україна–Всесвіт–2009» стала екс–учасниця гурту «Віа Гра» Христина Коц–Готліб.

«Моржі» під «Полтавою»

«Моржі» під «Полтавою»

Традиційний заплив у Каламітській затоці здійснили понад сто любителів зимового купання зі стажем і новачків у віці від 14 до 86 років. Цьому передувало яскраве театральне дійство з Нептуном і його челяддю, а також ритуал посвяти у «моржі». До речі, самі новачки повинні були пройти піврічний випробувальний термін, себто щодня обливатися холодною водою, скинувши з себе лінь. Утім на самому «паломництві» з температурним бар’єром їм не пощастило — морська вода і повітря встигли прогрітися до 13 градусів. «Раніше ми проводили захід наприкінці листопада, — констатувала начальник відділу культури, молоді і спорту Сакської міськради Любов Драгіна. — Але через потепління змушені були перенести на початок грудня. Якщо так піде і далі, то, либонь, доведеться змістити цю дату на січень — даються взнаки наслідки глобальної зміни клімату».

Загадай бажання через інтернет

Загадай бажання через інтернет

Відтепер святого Миколая можна зустріти в інтернеті. Минулого тижня запрацював його «твіттер», який скоро має завітати до кожного маленького українця. «Твіттер» — це мікроблог, у якому користувач залишає короткі повідомлення. Зазвичай про те, що він робить саме зараз. Але святий Миколай не витрачає час на пусті балачки. Цей мікроблог для того, щоб приймати нематеріальні побажання та шукати Миколаю помічників, які зможуть привітати 19 грудня нужденних дітей. За короткий час існування мікроблогу до Святого Миколая вже надійшло кілька побажань, серед яких — дати здоров’я та допомогти здати зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів. Усім, хто надішле свої прохання, Святий Миколай обіцяє приємний сюрприз.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смерть у погонах

Смерть у погонах

Днями у приміщенні Полтавського райвідділу міліції помер 36–річний мешканець приміського села Розсошенці. Сталося це після того, як правоохоронці доставили його сюди примусово. За версією міліції, йшлося про затримання обґрунтовано підозрюваного у крадіжці скутера чоловіка, котрий уже мав судимість і хворів на відкриту форму туберкульозу. Коли до його помешкання приїхала слідчо–оперативна група, двері ніхто не відчиняв. Тоді оперативники зімітували від’їзд і водночас дочекалися, коли господар вийде. За інформацією відділу зв’язків із громадськістю обласної міліції, при затриманні підозрюваний у скоєнні злочину чинив опір, тож один з оперативників застосував до нього «заходи фізичного впливу».

Третє народження «Металіста»

Третє народження «Металіста»

Майже під зав’язку заповнені трибуни, що тепер вміщають 41307 глядачів, шквал позитивних емоцій, 15–хвилинний феєрверк і рахунок 0:1 не на користь винуватців торжества. Таким запам’яталося відкриття харківського стадіону, який готовий прийняти й чемпіонат Європи з футболу, й легкоатлетичні турніри міжнародного рівня.

Всі статті рубрики