Схід і Захід разом

Схід і Захід разом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Грип крокує країною: за останніми даними, кількість смертей від грипу і ГРВІ в Україні збільшилася до 189 осіб. Як повідомляє прес–служба Міністерства охорони здоров’я України, за вівторок померли 15 українців. Усього у країні нараховують 1 мільйон 122 тисячі випадків захворювання, понад 57 тисяч 286 осіб госпіталізовано. У 15 регіонах перевищено епідемічний поріг. Крім того, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська області, Крим і Севастополь наближаються до епідемічного порогу.

У Донецьку хвора на A/H1N1 мама народила здорову дитину

У Донецьку хвора на A/H1N1 мама народила здорову дитину

Днями 24–річна донеччанка, хвора на «каліфорнійський» грип, народила здорову дитину (породілля, до речі, стала другою мешканкою Донецька, у якої виявлено вірус грипу А/Н1N1. Новоспечена мама — медична сестра неврологічного відділення Донецького обласного клінічного територіального медичного об’єднання, кілька днів вона гостювала у Дніпропетровську.

Зірка телебачення України

Зірка телебачення України

Учора в столичному Pіnchuk Art Centre Олена Франчук — дружина одного з найбагатших українців Віктора Пінчука і донька екс–президента Леоніда Кучми — презентувала бренд StarLightMedia, який віднині об’єднує «Новий канал», СТБ, ICTV, М1, М2 та «Куй–ТБ». Директором телегрупи призначено керівника ICTV Олександра Богуцького. Голова спостережної ради — сама Олена Франчук. Інвестори — Олена Франчук і Віктор Пінчук. За останні кілька років канали медіа–групи Віктора Пінчука поступово завойовують рейтинги. Так вдале позиціонування зробило лідерами молодіжного телеперегляду «Новий канал», чоловічого — канал ICTV. «Ми впевнені в успіху, — заявляє голова спостережної ради медіа–групи StarLightMedia Олена Франчук. — Бо ми виросли, а конкуренти впали».

Справа на 22 мільйони

Справа на 22 мільйони

Набирає обертів скандал довкола фінансових оборудок керівництва Київського метрополітену. Днями прокуратура порушила кримінальну справу за фактом нецільового використання посадовцями «підземки» бюджетних коштів. А ЗМІ повідомили про 22 мільйони фактично вкрадених гривень. (Схема буцімто така: метрополітен закуповував обладнання за значно нижчою ціною, ніж це було зазначено офіційно, а різницю забирали собі його керівники).

«Шофери–гангстери»

«Шофери–гангстери»

У це важко повірити, але до жахливого злочину причетні водії співробітників Шевченківської райради столиці. Як розповів «УМ» речник столичної міліції Володимир Поліщук, наразі затримано двох підозрюваних у вбивстві охоронця територіального центру соціального забезпечення Шевченківського району. Обидва киян — Віталій Г., водій територіального центру соціального забезпечення, та його приятель Сергій Г., який працював особистим водієм керівника справами апарату Шевченківської райради, секретаря фракції БЮТ у райраді Катерини Белошевич.

У нас немає грошей, у вас — нема мандрівок

У нас немає грошей, у вас — нема мандрівок

Держава шукає методи впливу на роботодавців, які не виплачують заробітну плату своїм працівникам. Один із засобів профілактики жадібності — «замок» на кордон для топ–менеджерів. Як повідомляє прес–служба Мін’юсту, цьогоріч українські суди заборонили понад 2,5 тисячі керівників підприємств виїжджати за кордон через заборгованість з виплати зарплати.

Фарс над правосуддям

Фарс над правосуддям

Нагадаємо, під час тієї лютневої спецоперації «під роздачу» випадково потрапив мешканець селища Мирне, що під Сімферополем, Мустафа Хаїров. Унаслідок вибуху міліцейської світло–шумової гранати йому відірвало кисть лівої руки. За цей очевидний службовий промах підлеглих перед Фемідою постали колишній начальник штабу тутешнього підрозділу «Беркут» Василь Ваулін і виконувач обов’язків начальника міліції громадської безпеки Сімферопольського райвідділу МВС Максим Пищик. Обом висунуто обвинувачення за статтею 365 частини 3 Кримінального кодексу України — перевищення влади і службових повноважень, що призвели до тяжких наслідків.

«Полуничному» професору готують арешт

«Полуничному» професору готують арешт

Минає термін попереднього затримання ректора Київської академії водного транспорту Віктора Михайлова, якого разом із поплічниками — 25–річною Тетяною, водієм та колишнім студентом–африканцем — підозрюють у педофілії. У міліції офіційно не повідомляють прізвище професора, хоча чимало ЗМІ його вже оприлюднили завдяки власним джерелам. Нагадаємо, що четвірку збоченців затримали співробітники ГУБОЗ наприкінці минулого тижня. Знаному ректору закидають створення порнобанди, яка не лише ґвалтувала неповнолітніх дівчат 12—16 років, а й знімала під час групових оргій «полуничку» на продаж.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики