Бути партнерами, а не кур’єрами

Бути партнерами, а не кур’єрами

Ще на минулому тижні відбулася колегія Державного департаменту України з питань виконання покарань, на якій керівництво констатувало тривожний факт, що у засуджених виявлено заборонені для використання предмети, великі суми грошей, спиртне і навіть наркотики. Заступник голови Держдепартаменту Микола Ільтяй поставив перед підлеглими керівниками виправних колоній і СІЗО конкретну вимогу: активно виявляти канали надходження того, що не дозволено, і прискіпливіше придивитися до власного персоналу. Адже не секрет, що часто саме охоронці установ системи покарань проносять за «колючку» ледь не все, що забажає засуджений. Не за спасибі, звісно, були б гроші, й тоді, за неофіційними даними «УМ», можна й дівчину легкої поведінки на тривале побачення записати. Після колегії минуло кілька днів, як на корумпованому «кур’єрстві» погоріли двоє охоронців Київського СІЗО №13 відомого, в народі як Лук’янівська тюрма. Затримали порушників їхні ж колеги, що називається, «на гарячому».

Бенкет під час чуми

Бенкет під час чуми

Що насправді відбувалося в квартирі 13–річної дівчинки, поки її мама — бармен одного з місцевих кафе — була на роботі, наразі, як повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, з’ясовують слідчі Пасічнянського відділення міліції Івано–Франківська.

«Меля» в облозі

«Меля» в облозі

Ледве не щотижня кримська міліція дістає, тобто поспішає оприлюднити через свій відділ громадських зв’язків якусь свіжу «компру» на депутата Верховної Ради Криму Олександра Мельника, якого підозрює у причетності до однієї з відомих банд Криму періоду кривавих 90–х. Певно, щоб у підсумку дати народу цілісну і строкату картину про багате минуле і сьогодення свого давнішнього «фігуранта» кримінальних справ із політичною приналежністю до Партії регіонів.

Всі статті рубрики