Хоч якась, але влада

Хоч якась, але влада

Позавчора, після оголошення незалежною виборчою комісією Афганістану про переобрання чинного президента Хаміда Карзая на другий п’ятирічний президентський термін, із переможцем виборів зустрівся Генсек ООН Пан Кі Мун. Він закликав Карзая якомога швидше сформувати новий уряд та приступити до роботи. Західні країни також із деяким полегшенням сприйняли повідомлення про закінчення афганських виборів, повідомляє агенція «Євроньюз». Тепер ЄС та США очікують від Карзая рішучих дій. Йому зателефонував президент США Барак Обама, який привітав із переобранням та наголосив, що рішучість намірів потрібно відстоювати не словом, а ділом.

Бізнесмен, шпигун і просто шанувальник баскетболу

Бізнесмен, шпигун і просто шанувальник баскетболу

Позавчора о 16.50 за місцевим часом у центрі Москви, на Краснопресненській набережній поблизу Новодівичого монастиря, вбили російсько–єврейського бізнесмена Шабтая фон Калмановича. Невідомі обстріляли з автоматів автомобіль «Мерседес», яким він їхав. 60–річний Калманович загинув на місці, його водій отримав тяжкі поранення. Вбивці втекли на авто марки «Лада». Погоня за ними не дала результату.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Один на європейському полі

Один на європейському полі

Конституційний суд Чехії вчора постановив, що Лісабонська угода Євросоюзу не суперечить Конституції країни. Суд не підтримав подання 17 сенаторів, у якому стверджувалося, що Лісабонська угода порушує суверенітет Чехії. Таким чином усунуто останню юридичну перешкоду для підписання президентом Чехії Вацлавом Клаусом цього документа.

Всі статті рубрики