Замах на гвардійців Ахмадінеджада

Замах на гвардійців Ахмадінеджада

Унаслідок позавчорашнього терористичного замаху в іранському місті Сарбаз неподалік кордону з Пакистаном загинули приблизно 50 осіб, включно з щонайменше сімома членами командування елітних іранських військових підрозділів — стражів Ісламської революції. Спрацював терорист–самогубця, який детонував вибуховий пристій на вході до зали, в якій відбувалося засідання племінних старійшин. Серед смертельних жертв замаху є вожді племен, цивільні, офіцери гвардії Стражі ісламської революції та їхній командувач у провінції Сістан і Белуджистан. Десятки осіб отримали поранення.

Або другий тур, або спільний уряд

Або другий тур, або спільний уряд

США не збільшуватимуть чисельність свого військового контингенту в Афганістані, доки в цій країні не буде створено надійний та некорумпований уряд, повідомили днями з Вашингтона. Впливовий сенатор–демократ, колишній кандидат у президенти Джон Керрі після недавнього відвідання Афганістану висловився за формування в цій країні єдності.

Рожеві вітрила

Рожеві вітрила

Сучасній молоді — море по коліна. Це хоче довести амбіційна 16–річна австралійка Джесіка Уотсон. Школярка минулої суботи одна–однісінька вирушила у навколосвітню подорож. Вона заявила, що хоче увійти до Книги рекордів Гіннесса як наймолодший учасник одиночного навколосвітнього плавання. Весь шлях довкола Землі дівча має подолати на яхті без жодної сторонньої допомоги. Втім влада австралійського штату Квінсленд, де проживає дівчинка, вже застерегла юну екстремалку про небезпеку, тим паче дівчині явно бракує професійності в маневруванні судном, — у вересні під час тренувань її яхта зіткнулася з транспортним судном.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тікайте — визволителі наближаються

Тікайте — визволителі наближаються

Урядові війська, які від неділі ведуть велику антитерористичну операцію проти талібів у провінції Південний Вазирістан, оточили місто Коткай, яке є важливою базою повстанців, і за підтримки авіації та артилерії увечері ввійшли до міста. Представник пакистанської розвідки повідомив учора, що в місті виявлено велику кількість зброї та вибухових матеріалів домашнього виробництва. Із міста Коткай походить Карі Хуссейн Мехсуд, керівник талібів високого рангу, відомий як «наставник терористів–самогубців». Це місто також є брамою для криївок бойовиків у регіоні Сарарога.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики