Порушник–рекордсмен

Порушник–рекордсмен

За останній рік автолюбитель Дмитро з Донецька відзначався особливою стабільністю — у різних районах шахтарської столиці його 25 разів ловили інспектори ДАІ, коли водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. На своєму старенькому «Жигулику» порушник–рецидивіст особливо полюбляв гасати центральними вулицями міста, де уникнути міліціянтів практично неможливо. Та це не особливо турбувало Дмитра. Рекорд — справа честі.

«Ліки від утоми»

«Ліки від утоми»

Співробітники Чернігівського обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (БНОН) спільно з облуправлінням СБУ днями затримали чотирьох громадян Білорусі, які розповсюджували синтетичні наркотики. Під час затримання у ділків вилучили шістсот доз метамфетаміну на суму 150 тисяч гривень. Це одна із найбільших партій синтетичного наркотика, вилучених у Чернігові.

М’ясний здирник

М’ясний  здирник

Цю невеселу п’ятирічку для Віктора Савченка місцевий суд визначив ще у квітні. Але оскільки адвокат підсудного відразу подав апеляцію, то вирок, причому без змін, набув законної сили тільки цими днями. Отож позбавили медика–ветеринара волі, а заодно і конфіскували у нього все особисте майно за дві провини — здирництво і халатне виконання службових обов’язків.

Всі статті рубрики