Повстання депутатів чи політтехнологія?

Повстання депутатів чи політтехнологія?

Учора Державна Дума Росії, де в останні два дні працювала лише одна фракція — прокремлівської партії «Єдина Росія», що має 350 «багнетів», конституційну більшість, — поповнилася недавніми повстанцями. До сесійної зали повернулися депутати від ЛДПР Жириновського та «Справедливої Росії». Тепер засідають у Думі 368 із 450 депутатів, обраних на виборах минулої неділі. Ще одна фракція, яка залишила Думу на знак протесту проти фальсифіцкації виборів, — комуністи — продовжує наполягати на зустрічі з президентом країни Дмитром Медведєвим, якому хоче продемонструвати зібрані документи про порушення у ході виборів, насамперед в муніципальні законодавчі збори, на користь «Єдиної Росії».

Полювання на полісменів

Полювання на полісменів

Потужний вибух прогримів учора вранці в околицях пакистанського Пешавара — у районі Сваті Патак, де, за одними даними, розташовані поліцейські казарми, за іншими — поліцейська дільниця. У будьякому разі, це продовження полювання талібів на пакистанських поліцейських. На той час, за даними британської телеагенції Sky News, на об’єкті, який став мішенню для нападу, перебували дуже багато поліцейських, а також кілька чоловіків, затриманих за підозрою у тероризмі.

Серце, врятоване мишею

Серце, врятоване мишею

Американські вчені, як написав учора журнал Science, стали авторами сенсації — виростили життєздатний серцевий м’яз зі стовбурових клітин ембріонів гризунів. Доктор Кеннет Шьєн разом із групою фахівців із Гарварду модифікувала ембріон миші так, що конкретні клітини м’язової тканини серця підсвічувалися червоним або зеленим кольором. Коли зародок досягнув потрібної стадії розвитку, дослідники виділили «промарковані» частини, які на той час перетворилися на сформовані шлуночки серця, вмонтували їх у спеціально створений макет і переконалися, що серце повноцінно б’ється.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики