Нова ПАМтоміма

Нова ПАМтоміма

Ще коли Памела Андерсон знімалася у «Рятувальниках Малібу» — в 1992—1997 роках, але у численних фанів американська секс–бомба й досі асоціюється з тим «пляжним» серіалом. А акторка й сама не проти культивувати свій молодий образ, тим більше, що й тепер, у 42 роки, Пам перебуває у відмінній формі. Аби це довести, Андерсон днями взяла участь у показі колекції купальників свого приятеля дизайнера Річі Річа в рамках Funkshion Fashion Week у Маямі. Акторка продемонструвала, що вже культовий червоний купальник із серіалу «Рятувальники Малібу» й зараз сидить на ній як улитий.

Ось слава пролетіла — і a–ha

Ось слава пролетіла — і a–ha

Відома норвезька поп–група a–ha («А–ха»), очолювана 50–річним Мортеном Харкетом, вирішила, що пора й честь знати. Як повідомляє агенція «Рейтер» із посиланням на звукозаписувальний лейбла групи Universal Music, у 2010 році a–ha відправиться у світове турне, після чого припинить існування. На сайті колективу зазначено, що прощальний концерт a–ha відбудеться 4 грудня 2010 року в Осло.

«Три по 50!»

«Три по 50!»

Недарма кажуть, що фінансова криза — для багатьох людей не лише великий удар, а й добра нагода почати життя й бізнес із чистого аркуша. Американець Деніел Седдікі минулого року втратив усі заощадження, залишився без роботи і даху над головою. Батьки порадили Деніелу звернутися по допомогу до фахівців і для початку відновити душевну рівновагу. Але молодий чоловік вирішив виходити із кризи самотужки і з вигадкою: у вересні 2008–го Седдікі поставив за мету змінити 50 робочих місць у всіх 50 штатах за 50 тижнів та написати про такий сміливий експеримент книжку. І ось, повідомляє газета «Дейлі телеграф», проект закінчено.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приніс чоловік у суд заяву на розлучення. Суддя традиційно запитує:

— Що стало причиною вашого рішення?

— Та дружина в мене — рідкісна зануда.

— Чому?

— Як ви думаєте, ваша честь, 10 тисяч доларів на місяць для двох достатньо?

— Думаю, цілком.

— І я так думаю. А дружина мені постійно: «Іди працювати, йди працювати»...

Всі статті рубрики