Нова ПАМтоміма

17.10.2009
Нова ПАМтоміма

Ще коли Памела Андерсон знімалася у «Рятувальниках Малібу» — в 1992—1997 роках, але у численних фанів американська секс–бомба й досі асоціюється з тим «пляжним» серіалом. А акторка й сама не проти культивувати свій молодий образ, тим більше, що й тепер, у 42 роки, Пам перебуває у відмінній формі. Аби це довести, Андерсон днями взяла участь у показі колекції купальників свого приятеля дизайнера Річі Річа в рамках Funkshion Fashion Week у Маямі. Акторка продемонструвала, що вже культовий червоний купальник із серіалу «Рятувальники Малібу» й зараз сидить на ній як улитий.

А минулого місяця Памела знялася в соціальній рекламі організації PETA («Люди за гуманне поводження з тваринами»), однак канал CNN Airport Network її... заборонив — через надмірне використання сексуальних мотивів. За сюжетом, Андерсон виступає в ролі працівниці митного контролю, яка перевіряє, чи є на пасажирах одяг із матеріалів тваринного походження, і деяких роздягає.

Але не самими секс–образами живе Памела. Як повідомив канал «Скай ньюз», кіноакторка готується дебютувати на театральному кону: вона візьме участь в лондонській театральній постановці казки про Аладдіна. Причому цей спектакль буде пантомімою, а грудастій американці відвели роль... джина, раба лампи. Андерсон каже, що слабо уявляє собі суть пантоміми, однак ідея спробувати сили в цьому жанрі їй дуже подобається. Вистава йтиме на сцені театру «Новий Уїмблдон» із 13 по 27 грудня.