Проста формальність

Проста формальність

На європейському континенті учасники відбіркового турніру ЧС–2010 зробили всі головні ходи ще минулої суботи, коли стало можливим із 95–відсотковою впевненістю назвати перші дві збірні в кожній із груп. До вечора середи залишилися тільки невеличкі інтриги у секстетах 2 і 3, де в заочній боротьбі визначався переможець. Тоді як в інших групах окремим учасникам потрібно було лише засвідчити свою перевагу над трохи слабшим опонентом для юридичного оформлення участі в матчах «на виліт».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дожили до листопада

Дожили до листопада

Стільки в офіційних матчах українці ще не забивали жодному суперникові. Шість м’ячів, «відвантажених» у ворота Андорри, стали абсолютним рекордом результативності за всю історію нашого футболу: раніше максимальним рахунком були 5:0 проти Фарерських островів та тієї ж Андорри у недавньому вересневому протистоянні. Щоправда, у вересні 2006 року наші шість разів «розписувалися» у воротах азербайджанців, але то був звичайний «товарняк», який можна не враховувати. Тим приємніше, що позавчорашня перемога офіційно вивела українську команду до «плей–оф».

Сергій Бубка: Золоту медаль Олімпіади оцінюємо в мільйон гривень

Сергій Бубка: Золоту медаль Олімпіади оцінюємо в мільйон гривень

Якихось чотири місяці залишилося до того часу, коли наша олімпійська збірна стартує на зимових Олімпійських іграх у Ванкувері. Хоча на цій Олімпіаді годі сподіватися такої кількості нагород, якою нас потішили «літні» спортсмени у Пекіні, але певні надії таки є. Про те, як триває підготовка наших «зимовиків» до головного старту чотириріччя, а також деякі інші питання «УМ» з’ясувала в Сергія Бубки — президента Національного олімпійського комітету.

Всі статті рубрики