Ющенків побільшало

Ющенків побільшало

У сім’ї Президента цими днями — справжнє свято. 14 жовтня близько шостої години вечора старша донька Президента, 29–річна Віталіна Ющенко, народила доньку. Народжувала Віталіна у звичайному пологовому будинку столиці. Майбутню маму в клініку привіз її чоловік — підприємець Олексій Хахльов. Схвильований батько весь час був поряд. За повідомленням ЗМІ, пологи пройшли добре. Першим привітати щасливу маму приїхав брат Віталіни Андрій.

І все–таки він шиється...

І все–таки він шиється...

Учора у виставковому центрі Acco International стартував 25–й український тиждень прет–а–порте Ukrainian Fashion Week. В акурат після паризького. І сила його не тільки в тому, що на закритті покаже свою колекцію всесвітньо відомий дизайнер Елі Сааб, майстер суконь для червоних доріжок, і що ця колекція — не збірка припорошених пилом непроданих платтячок, а колекція Haute Couture сезону осінь/зима 2009–2010, і що Єва Лонгорія та Вікторія Куриленко на його показі походжатимуть по «Мистецькому арсеналу», а в тому, що в рамках тижня покажуть 40 колекцій наші, українські дизайнери, яких тримає на плаву не модна індустрія або держава, а переважно їхні чоловіки та клієнти.

Орхідеоманія у столиці

Орхідеоманія у столиці

У столичному «Будинку природи» на вулиці Рогнідинській, 3 відкрилася виставка орхідей, яка триватиме з 15 по 18 жовтня з 12.00 до 18.00. На суд відвідувачів представлені як тропічні види орхідей, так і домашні рослини. Утім найбільше вражають рідкісні тропічні орхідеї. Як розповіла «УМ» голова секції любителів орхідей «Будинку природи» Олена Додіна, на виставці представлена орхідея «Венерин черевичок», яка цвіте всього двічі на рік.

Трава диявола

Трава диявола

У Катеринопільській районній лікарні нині справжній екстрим. Доки лікарі рятують п’ятьох дорослих, котрі назбирали в лісі сироїжок та наїлися їх трохи не до смерті, туди просто з уроків привезли чотирьох шестикласників. Діти на перерві гуляли неподалік школи й вирішили дізнатись — що ж воно таке, це дурман–зілля. На уроці в одного з хлопців заболіла голова, і він розповів про це педагогам. Директор та завуч забили на сполох і розпитали про причини такого болю. Хлопчик і зізнався, що скуштував зернятка дурману. А ще розповів, що разом із ним на перерві так «пообідали» ще троє однокласників. Тож дітей терміново госпіталізували.

Дурман від міліцейських полковників

Дурман від міліцейських полковників

На чолі картелю, який займався доставкою і продажем наркотичних речовин у Харкові, стояли високопосадовці, покликані з цим лихом боротися, — заступник начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (БНОН) у Харківській області та начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх міськуправління. Останній до травня цього року теж працював у відділі боротьби з незаконним обігом наркотиків, а перейшовши півроку тому на нову посаду, активно зайнявся поширенням наркоти серед своїх юних підопічних. Разом з основними фігурантами гучної справи до СІЗО потрапили ще чотири міліцейських офіцери. Двох на час слідства відпустили на підписку про невиїзд. Наймолодший за званням із підозрюваних полісменів–наркоторговців носить погони майора. Решта — полковники та підполковники.

Велика маленька

Велика маленька

У Хмельницькому перинатальному центрі акушери приймали незвичайні пологи. На світ народилось немовля–богатир вагою 5,3 кілограма. Дівчинку назвали Софією на честь матері, яку по праву можна назвати героїнею. Жінка пишається донечкою і вважає таку вагу нормою, адже перша дитина в її родині також важила близько 5 кілограмів.

«Привіт» з–за океану?

«Привіт» з–за океану?

Убивство кризового менеджера групи «Приват» В’ячеслава Брагінського у Дніпропетровську замовив опальний екс–Прем’єр Павло Лазаренко, стверджує бізнес–партнер загиблого, голова наглядової ради «Славутич–Капітал» Геннадій Корбан. «Основна версія на сьогоднішній день, і я гадаю, що слідство буде це розглядати як основну версію, — замовником вбивства Брагінського є відомий вам колишній Прем’єр–міністр Павло Іванович Лазаренко», — заявив Корбан на прес–конференції в Києві. Бізнесмена аж ніяк не бентежить той факт, що Лазаренко ось уже понад 10 років перебуває в американській в’язниці: «Як ми бачимо, Павло Іванович нагадує про себе і звідти».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики