Армія, що й досі без «покрову»

Армія, що й досі без «покрову»

Учора в Києві відбувся марш за визнання Української повстанської армії, організований Всеукраїнським об’єднанням «Свобода». Учасники акції, відзначаючи Покрову й 67–ту річницю створення УПА, виступили із вимогами присвоїти звання Героя України Степанові Бандері, визнати боротьбу УПА національно–визвольною боротьбою української нації та проголосити 14 жовтня державним святом.

Кабмін «відморозився»

Кабмін «відморозився»

Учора на засіданні Кабміну було гаряче: обговорювали готовність України до опалювального сезону. «Уряд зробив усе, що необхідно, аби опалювальний період пройшов успішно: накопичені всі необхідні резерви газу, вугілля, ядерного палива, забезпечені вчасно всі ремонти, які були в компетенції уряду», — звично похвалила себе Юлія Володимирівна. Проте й перестрахуватись не забула: швиденько назвала винних — на випадок, якщо найближчим часом опалення в якихось регіонах таки не почнуть. «Тепер довести тепло та гарячу воду до людей — функція місцевих органів влади», — каже Тимошенко. Переживати очільниці уряду дійсно варто, адже станом на вчора багато областей не розрахувалися за спожитий газ, поставлений НАК «Нафтогаз України» ще торік. Загалом місцеві теплокомуненерго заборгували компанії понад 3 мільярди гривень.

Безплатний сир від Прем’єрки

Безплатний сир від Прем’єрки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Така радість у мене! І у листоноші... Бо ні сіло ні впало, як кажуть, а з Печерського пагорба, з вулиці Грушевського, 12/2, прийшов конверт із написом «Від Прем’єр–міністра України Юлії Тимошенко». Вона працює, як пересвідчуємося, ще і в епістолярному жанрі, про що на білбордах та автомагістралях області чомусь не написано.

ПАРАД МАРАЗМІВ

ПАРАД МАРАЗМІВ

Листа аналогічного змісту від «Вашого Прем’єр–міністра» до корпункту «УМ» у Сумах принесла Надія Вовк. «Уявіть, адресовано моєму свекрові, Павлу Савичу, який помер ще 8 вересня 2001 року! У списках виборців його давно немає. Звідки взяли ці дані? Тим більше що свою ділянку він ще за життя приватизував!» — каже вражена пані Надія. «Це ж ще вибори не почалися. А що ж вони далі витворяти будуть?» — обурюється жінка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики