Щоб не гірше, ніж у сусіда

Щоб не гірше, ніж у сусіда

Другий день ІХ Львівського міжнародного економічного форуму подарував приємні новини. Так, представник Європейського банку реконструкції і розвитку Андре Куусвек пообіцяв, що його організація фінансуватиме в Україні 185 проектів на загальну суму 4,5 млрд. євро. Пощастить фінансовій, агропромисловій і транспортній сферам. За підрахунками аналітиків, 2008 рік став рекордним у плані інвестицій, але й нинішнього та наступного року значного спаду не буде. Головним чином — завдяки Євро–2012 та різноманітним інвестфорумам. Як заявив старший консультант компанії «Футур–Бренд» Стів Сантанджело, за статистикою, впізнаваність бренду «Україна» серед інвесторів стоїть на 68–му місці зі 100 країн. Але серед тих, хто побував у нашій державі, Україна пересувається на 21–ше місце.

«Анна» під арештом

«Анна» під арештом

Вилучення судна відбулося через порушення закону про перебування закордонних суден на території України, а вартість плавзасобу становить вісім мільйонів гривень. Як повідомили «УМ» у Центрі громадських зв’язків Державної митної служби України, коштовна яхта під прапором Беліз (Центральна Америка) перебувала на території ВАТ «Суднобудівний завод« Лиман» понад рік. Однак у встановлений термін судно не було вивезено з України.

Табу на «ПіСі»

Табу на «ПіСі»

Скандальна реклама висить у самому центрі Сімферополя і не пропускає жодного перехожого. На перший погляд, написане на білборді не має нічого спільного з рекламою «кращих» комп’ютерів. Утім, ідеться саме про цю техніку.

Чому я не птаха, чому не літаю...

Чому я не птаха, чому не літаю...

Десятки тисяч любителів природи та птахів цими вихідними озброяться біноклями, виберуться на природу і вдивлятимуться в небо — ану ж пролетить перелітний птах? Саме в дні Міжнародних спостережень за птахами 3–4 жовтня в небі рахуватимуть пернатих, що мігрують на зимівлю. Взяти участь у спостереженні може кожен, кажуть організатори. Потрібно лише занотувати побачені види птахів та їх кількість, а зібрану інформацію оперативно повідомити в Українське товариство охорони птахів. Так, минулоріч 30 тисяч дорослих і дітей із понад 30 країн разом нарахували понад два мільйони пернатих!

Дали, щоб мовчав

Дали, щоб мовчав

«На гарячому» спіймали ректора одного з університетів Кривого Рогу. Впливовий чоловік попався, взявши хабар за «нестворення необґрунтованих перешкод при прийнятті виконаних однією з будівельних організацій ремонтних робіт у приміщеннях ВНЗ», — повідомили «УМ» у Центрі громадських зв’язків Управління МВС України у Дніпропетровській області.

Криве і привабливе

Криве і привабливе

Цікавий гідрологічний об’єкт з’явився після торішніх дощів на околиці гірського райцентру Верховина — перезволожені схили гори Магурка разом зі смерековими насадженнями, зсунувшись у потік Кривець, утворили озеро, яке місцеві жителі поки що неофіційно називають Кривим. За площею ця нерукотворна водойма на перших порах переважала навіть відоме озеро Несамовите, розташоване на північно–східних схилах гори Туркул, а за глибиною — місцями до десяти метрів — в українських Карпатах поступалася лише Синевиру.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики