Поганий той технікум, що не мріє стати коледжем

Поганий той технікум, що не мріє стати коледжем

Хоча окремі українські ВНЗ уже давно поперейменовувалися на університети та академії, до світових освітніх стандартів ближчими, однак, не стали. Вітчизняну вищу школу треба змінювати комплексно. І Кабінет Міністрів із цією метою схвалив запропонований Міністерством освіти законопроект про внесення змін до Закону «Про вищу освіту», повідомляє прес–служба МОН. «Закон потрібно прийняти — без цих змін, як би ми не підбадьорювали себе криками, ми не увійдемо до освітнього простору Європи, — вважає міністр освіти і науки Іван Вакарчук. — Його ухвалення забезпечить міцний ґрунт для всіх наших новацій та реального входження вітчизняної вищої школи до світового та європейського освітньо–наукового простору».

Добровільно або примусово

Добровільно або примусово

У Міністерстві внутрішніх справ України не втомлюються дбати про наповнення дер­жавного бюджету. Нещодавно Юрій Луценко пообіцяв українським водіям вилучати автівки за несплату штрафів за порушення правил дорожнього руху: 10 і більше невиконаних адміністративних стягнень, і авто — на штрафмайданчик. Нині ж Департамент ДАІ оприлюднив офіційне роз’яснення з цього приводу, з якого виходить, що авто можуть забрати у боржника навіть у разі несплати хоча б одного штрафу.

Липкі руки посланця

Липкі руки посланця

Консул Чехії у Львові Ладіслав Граділ більше не працює в МЗС своєї країни. Він та посол Чехії у Києві Ярослав Башта стали об’єктом прискіпливого розслідування чеської антикорупційної поліції після того, як 161 українець подав на Чехію судовий позов із вимогою матеріальної компенсації за те, що їм довелося платити по 310 чеських крон за телефонні замовлення відвідин консульства Чехії у Львові, платити чеському агентству, яке посольство країни обрало без конкурсу.

«Подвиг» шпигуна

«Подвиг» шпигуна

Колишнього депутата і лідера проросійсько–чорносотенної організації «Родіна» Ігоря Маркова прокуратура не знімала із всеукраїнського розшуку. Прокурор Миколаївщини Микола Стоянов від коментарів утримався, але чутку, запущену проросійськими ж ЗМІ, що нібито Маркова офіційно перестали шукати, спростував. «Я цього не робив!» — сказав Стоянов. Нагадаємо, 10–го вересня Управління МВС Миколаївської області оголосило Маркова у державний розшук. Проти Маркова порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу «Злісне хуліганство», за бійку, яку він та його соратники влаштували 2 вересня 2007 року під час пікетування патріотичними громадянами Одеси щойно встановленого пам’ятника російській цариці Катерині ІІ. Оскільки весь цей час Марков на допити не з’являвся, його оголосили в розшук.

Мало «букофф»

Мало «букофф»

Днями вперше за майже сторічну історію газета «Слобідський край» не вийшла у повному обсязі. Але й на тих восьми шпальтах, що побачили світ, журналісти надрукували всього два слова — «Акція протесту». Виняток склали кілька рекламних матеріалів та судові повідомлення, які видання розміщує за окремою угодою. Свій радикальний крок колектив редакції пояснив суто земною причиною: п’ять місяців поспіль співробітники газети не отримують зарплату, хоча добросовісно виконують свої обов’язки.

Останні дні «Одного дня»

Останні дні «Одного дня»

Після кадрових і програмних змін на телеканалі «Інтер» у керівництва однойменної медіагрупи дійшли руки й до К1 — каналу, який у вітчизняному ефірі з червня 2005 року, а з січня 2007 року — входить в «інтерівську» медіасім’ю. Йдеться про закриття інформаційних випусків «Один день».

Іменем... сірника

Іменем... сірника

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вулиці Києва поступово перетворюються на мистецькі майданчики. Не так давно стіни гаражів на Пейзажній алеї прикрасили чудернацькі сині коти скульптора Костянтина Скретуцького. А вчора у столиці з’явилось іще одне творіння.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

РАХУНКОВА ПАЛАТА

РАХУНКОВА ПАЛАТА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повна інформація про ціни в Україні. Де купити пуховик і яка на нього ціна. Бажаючі купити пуховик, можуть це зробити в "Магазине пуховиков". Також пуховики оптом по низьким цінам.

Всі статті рубрики