На побачення з «Нічним Жахом»

На побачення з «Нічним Жахом»

26 вересня на любителів боксу чекає нове захоплююче видовище: чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко проведе черговий захист свого пояса. Уже півроку минуло відтоді, коли наш «суперваговик» переміг кубинця Хуана Карлоса Гомеса й відстояв свій титул, і ось на нього претендує ще один «латинос» — Кріс Арреола.

Бронзова реабілітація

Бронзова реабілітація

Українські борці привчили своїх уболівальників, що на кожному престижному форумі здобувають по кілька медалей. Скажімо, з останніх Олімпійських ігор «вільники» привезли чотири нагороди, ще одну додали «греко–римляни». З інших видів спорту п’ять відзнак у Пекіні змогли здобути лише легкоатлети. Радує, що серед борців існує здорова конкуренція за місце у збірній, яка не дозволяє спочивати на лаврах призерам чемпіонатів світу й Європи. Усе це налаштовує на приємні новини з данського міста Хернінг, де триває черговий борцівський світовий форум.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тетяна Коб: Два роки приховувала, що займаюся боксом

Тетяна Коб: Два роки приховувала, що займаюся боксом

Слава українського чоловічого боксу гримить на весь світ. Професіонали Віталій та Володимир Клички володіють найпрестижнішими чемпіонськими поясами в надважкій вазі, є в нас й інші профічемпіони, а Василя Ломаченка визнали найкращим бійцем серед любителів усіх категорій. Інша ситуація з жіночим боксом, який поки залишається у затінку «сильної статі». Однак наша країна й тут не пасе задніх: на чемпіонаті Європи, який завершився в Миколаєві минулої неділі, українська збірна завоювала дев’ять нагород. Чемпіонкою Старого світу стала Тетяна Коб із Волині — саме з нею й поспілкувався кореспондент «УМ».

Всі статті рубрики