Українці у затопленому Стамбулі

Українці у затопленому Стамбулі

За інформацією стамбульського рятувального центру, іноземців серед загиблих і постраждалих від повені немає. Втім 9 вересня в біду потрапили троє українців з міста Арциз (Одещина). Наші співвітчизники, водії вантажівок, опинились у водяному полоні в районі митного пункту Халкали. Чоловіки чекали на розвантаження машин, але за лічені хвилини опинились по пояс у воді.

Чехи «кидали» українців

Чехи «кидали» українців

У Чехії розгорівся гучний скандал, пов’язаний із генеральним консульством країни у Львові. Працівників чеського консульсьтва звинувачують у потуранні «оксамитовій корупції». За інформацією чеських журналістів, приватна агенція, котра здійснювала телефонні замовлення для відвідувань львівського консульства, належала, за чутками, другу посла Чехії в Україні Властімілу Валенті. Цю агенцію посольство Чехії в Україні вибрало без оголошення відповідного конкурсу.

Недовивчене 11 вересня

Недовивчене 11 вересня

Сьогодні виповнюється вісім років від дня трагедії американців, яка приголомшила весь світ і стала початком відліку нової ери стосунків Заходу з мусульманським Сходом. Музей подій 11 вересня постане на місці «великого зеро» — території в центрі Нью–Йорка, де колись височіли хмарочоси, так звані вежі–близнюки Всесвітнього торгового центру, — лише через два роки, до десятиліття цієї трагедії.

Третій, хто вподобав абхазів

Третій, хто вподобав абхазів

У світі з’явилася третя оригінальна країна, після Росії та Нікарагуа, яка визнала незалежність сепаратистських грузинських республік Абхазії та Південної Осетії, — це Венесуела. Про таку можливість говорили політичні оглядачі напередодні вчорашнього візиту президента Венесуели Уго Чавеса до Москви.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики