Нічим і втішитися

Нічим і втішитися

Коли в команди немає виразної гри, інколи це вдається пояснювати хоча б наявністю пристойних результатів. Адже поєднувати красу й перемоги в одному футбольному флаконі вдається значно рідше, ніж того хотілося б шанувальникам «спорту номер один». У випадках же, коли відсутність видовища накладається на незадовільні виступи, зазвичай відправляють у відставку тренера. Зрозуміло, що керманич збірної України Олексій Михайличенко допрацює до кінця відбіркового циклу чемпіонату світу, але доцільність його подальшого перебування на посту головного тренера викликає величезні сумніви. Адже і в рідній країні є більш імениті й авторитетні фахівці, яким можна було б довірити команду. Скажімо, ті самі Павлов і Маркевич.

Допомогти Льосіку утриматися на посаді може лише неймовірний збіг обставин, коли наші таки добудуть путівку на «мундіаль». Але для цього треба за місяць обіграти в Дніпропетровську потужну англійську «машину». За нинішніх обставин це ввижається фантастикою. Хіба що Капелло привезе до України дублюючий склад, та й тоді авторитет родоначальників футболу не дозволить їм грати розслаблено. Причиною такого невтішного розкладу стала позавчорашня гостьова нічия в Білорусі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вузлик розв’язується

Вузлик розв’язується

Тоді як іншим європейським збірним належить провести ще по два тури кваліфікації на шляху до «мундіалю», представники дев’ятої групи вже закінчили свій відбірковий турнір. Тріумфатором у цьому квінтеті, пройшовши дистанцію без очкових втрат, стала збірна Голландії. А от норвезька команда наче й виконала завдання–мінімум, виборовши другу сходинку, але навряд чи потрапить до стикових матчів. Оскільки схоже, що саме у «вікінгів» буде найгірший результат серед других колективів усіх груп і саме вони виявляться зайвими.

Тим часом місце на майбутньому світовому форумі гарантували собі ще три збірні з інших континентів. У Південній Америці, звідки безпосередньо до ПАР потраплять чотири команди, за два тури до фінішу бразильці й парагвайці вирішили свої завдання. А в Африці достроково переможцем у своїй групі стала Гана.

Максимум із мінімуму

Максимум із мінімуму

До чвертьфіналів світового форуму в Мілані пробилися п’ятеро українських боксерів із 11, що вийшли на старт турніру. До здобуття медалі кожному з них залишалося зробити один крок, але вдалося його здійснити лише трьом.

Кінець фантазіям

Кінець фантазіям

Надто вже схожим на казку був похід Бондаренко–молодшої на відкритому чемпіонаті США: після одного виграного матчу за два попередні роки — одразу стрибок до п’ятого раунду. Утім, і для суперниці українки по чвертьфіналу нинішній «Ю–Ес оупен» є найкращим у її поки що нетривалій кар’єрі. Та все ж 19–річна бельгійка Яніна Вікмаєр спромоглася свої мрії перетворити на реальність.

Всі статті рубрики