Через полум’я — за депозитом

Через полум’я — за депозитом

Увечері 8 вересня кіровоградцям, які поспішали після роботи додому, довелося стали свідками незвичайної події: в центрі міста біля приміщення філії «Імекс–банку» лежав обгорілий чоловік... Одразу з’явилася й офіційна інформація: невідомий учинив спробу самоспалення через те, що банк відмовився повертати йому вкладені гроші. Та вже наступного дня, коли потерпілого Леоніда Іванова перевели з реанімаційного відділення до опікового, він повідомив свою версію подій: «Я не мав наміру спалювати себе, мене підпалив охоронець банку!».

І дим «Москви»...

І дим «Москви»...

«Надзвичайна подія» трапилася ще у понеділок, 7 вересня, проте командування ЧФ РФ у найкращих традиціях радянсько–російської «воєнщини» до останнього намагалося приховати факт аварії, у якій, за деякими даними, постраждали люди. Пожежа, в результаті якої вигорів цілий відсік, сталася на флагмані ЧФ, гвардійському ракетному крейсері «Москва», який називають «убивцею авіаносців», він здатний нести ядерну зброю і не виходячи з бухти в Севастополі досягати своїми ракетами цілі в бухтах Стамбула. Корабель, який ще минулого року брав участь в агресивному «примушуванні до миру» Грузії, найближчі місяці чи й роки проведе, швидше за все, на ремонті, біля стінки Миколаївського суднобудівного заводу імені 61–го Комунара.

Вилікувати рак за 60 хвилин

Вилікувати рак за 60 хвилин

Перша і поки що єдина у Східній Європі кібер–клініка розташувалася за п’ять кілометрів від столиці — у селі Капітанівка. За словами керівника медичного центру, академіка Юрія Спіженка, її «родзинка» — надчутливий апарат, у якому роль «ножа» виконує пучок радіоактивних часток. Приціл наводять на пухлину, опромінюють її менше години. Патологічне утворення зморщується, а потім замінюється сполучною тканиною. І все — людина стає абсолютно здоровою. Якщо в пацієнта була тільки одна чи дві пухлини, рак справді можна вилікувати за один сеанс.

Під колесами міліціонерів

Під колесами міліціонерів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Порушено кримінальну справу за фактом дорожньої аварії за участю двох міліціонерів, які днями на службовій машині збили жінку. Їх звинувачують за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами». Про це вчора повідомив прокурор Маріїнської міжрайонної прокуратури Донецької області Олександр Комісарук.

«Запорожець» не згорів

«Запорожець» не згорів

Пожежа спалахнула вчора, близько десятої години ранку в будівлі механо–складального цеху №83, де були, зокрема, лаки і фарби. Площа пожежі становила 300 квадратних метрів, а на місці працювали 16 пожежних машин. Тим часом із заводу, у напрямку від вулиці Грязнова до Південного мікрорайону, в аварійному режимі почали виганяти продукцію – автомобілі, стоянка яких була зовсім поруч з осередком пожежі.

Рецепти проти бруду

Рецепти проти бруду

Учора у Палаці Потоцьких Президент Ющенко, міністр культури і туризму Василь Вовкун і міністр освіти Іван Вакарчук відкрили один із найбільших книжкових ярмарків у Східній Європі — 16–й Львівський Форум видавців. «Це подія загальнонаціональна. По суті, острів думки, книги, на який хочеться прибути від бруду зросійщення, хохляцтва, хуторянства, малоросійщини. Цей острів досить залюднений. У 1994 році на першому Форумі було 54 учасники і п’ять тисяч відвідувачів. Нині маємо тисячу учасників і очікуємо 65 тисяч відвідувачів. Очевидно, що Форум потребує власного приміщення. Це український проект, а не одноразовий і не річний. Я звертаюся до місцевої влади, щоб розглянула, яке приміщення може надати на постійній основі», — сказав Віктор Ющенко.

Всі статті рубрики