Головна роль для першої леді

Головна роль для першої леді

Найкрасивіша перша леді Європи Карла Бруні після весілля з Ніколя Саркозі взяла перерву в модельній кар’єрі. Зате тепер вона зніматиметься в кіно, і то не в абиякому, а в фільмі самого Вуді Аллена. У червні американець гостював у Парижі і, зокрема, зустрівся з президентом Франції та його половиною. Карла просто зачарувала підстаркуватого Вуді, й він, не довго думаючи, запросив її стати зіркою своїх фільмів.

Сеанс 40–градусної гри

Сеанс 40–градусної гри

Індійському шахісту Правіну Кумару пощастило з суперником: виграти у нього вдалося фактично без гри. На партію з Кумаром під час турніру в Колкаті (Індія) французький гросмейстер російського походження Владислав Ткачов прийшов такий п’яний, що після одинадцятого ходу просто... заснув.

Спів до втрати свідомості

Спів до втрати свідомості

Витривалість і сила волі Мадонни вражає. Завдяки щоденним тренуванням (по дві–три години йоги і спортзалу) поп–королева у свої 51 перебуває в такій формі, яка багатьом і в 20 не снилася. Але є й проблеми: у гонитві за здоровим струнким тілом Мадж передає куті меду. Нещодавно вона й сама злякалася, побачивши на чергових фото папараці свої жилаві, м’язисті руки. «Я попрошу тренера давати мені більше вправ на розтяжку, щоб м’язи не були такими рельєфними, а обриси стали жіночнішими», — пообіцяла тоді зірка.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оголошення: «Львівському метрополітену потрібні машиністи, продавці квитків, рейки, шпали, вагони... І величезний тунель під землею!»

Всі статті рубрики