Головна роль для першої леді

05.09.2009
Головна роль для першої леді

Карла Бруні на відпочинку: в чудовій формі.

Найкрасивіша перша леді Європи Карла Бруні після весілля з Ніколя Саркозі взяла перерву в модельній кар’єрі. Зате тепер вона зніматиметься в кіно, і то не в абиякому, а в фільмі самого Вуді Аллена. У червні американець гостював у Парижі і, зокрема, зустрівся з президентом Франції та його половиною. Карла просто зачарувала підстаркуватого Вуді, й він, не довго думаючи, запросив її стати зіркою своїх фільмів.

«Я певен, вона буде блискучою, — не сумнівається режисер. — У неї є харизма, вона вже грала — аудиторія її знає. Карла наділена цілим набором якостей, які можна використати, хоча ролі для неї я поки ще не придумав. Запевняю, що ні для президента Саркозі, ні для іміджу Франції це (кінокар’єра першої леді. — Авт.) проблеми не становитиме».

Прихильники Бруні завмерли в очікуванні, що на це відповість сама екс–модель. І ось днями стало відомо: мадам Саркозі погодилася на пропозицію Аллена. Як повідомляє іспанська газета «Ель мундо», зйомки почнуться влітку 2010–го. Навіть якщо Вуді вже придумав сюжет і роль для Карли, то тримає й те, й інше в секреті. Натякає лише, що стрічка буде комедійною.

У Франції новину сприймають по–різному. Одні з нетерпінням очікують прем’єри, інші — скептично цікавляться, як Бруні під час зйомок встигатиме виконувати обов’язки першої леді. А французький музичний критик Жерар Делапон саркастично висловив сподівання, що акторська гра Карли буде кращою, ніж її спів. Хоча це він дарма — Бруні, звісно, не вокалістка, але її спів і пісні дуже приємні для вуха. Була б вона поганою співачкою, навряд чи її останній альбом одразу після виходу посів третє місце у французькому хіт–параді й розійшовся накладом понад 500 тисяч примірників.