Спів до втрати свідомості

05.09.2009
Спів до втрати свідомості

Руки Мадонни, зафіксовані папараці.

Витривалість і сила волі Мадонни вражає. Завдяки щоденним тренуванням (по дві–три години йоги і спортзалу) поп–королева у свої 51 перебуває в такій формі, яка багатьом і в 20 не снилася. Але є й проблеми: у гонитві за здоровим струнким тілом Мадж передає куті меду. Нещодавно вона й сама злякалася, побачивши на чергових фото папараці свої жилаві, м’язисті руки. «Я попрошу тренера давати мені більше вправ на розтяжку, щоб м’язи не були такими рельєфними, а обриси стали жіночнішими», — пообіцяла тоді зірка.

Але, схоже, проблему не вичерпано. Окрім тренажерного залу, Мадонна викладається ще й на репетиціях та концертах, а харчується при цьому дуже «обережно» (тобто мало як для таких фізичних навантажень). Усе це призвело до того, що днями під час концерту в Софії співачка двічі знепритомніла. Спершу – коли вже йшла за лаштунки після виконання пісні Spanish Lessons. А вдруге їй стало зле просто під час пісні Holiday. Перелякані танцівниці підтримали поп–королеву, доки вона приходила до тями. При цьому Мадж категорично відмовилася припинити шоу і виступала далі.

Лікарі визначили, що зірка страждає від виснаження, і запропонували їй відкласти два концерти в Ізраїлі. Але Мадонна заперечила й відпрацювала обидва шоу на високому рівні. До слова, на одному з концертів у Тель–Авіві співала й старша дочка Мадонни — Лурдес, яка потроху починає виходити на сцену і зніматися в кліпах іменитої матусі.

А потім, щоб довести всім (у тому числі й молодшому на 30 років коханцеві, манекеннику Хесусу Лусу), що вона ще дасть фору багатьом молодим, Мадонна... погодилася на участь у шестиденному марафоні в Марокко. Загальна довжина дистанції становить 151 милю (243 км). Причому зірка налаштована тільки на перемогу. Марафон відбудеться у квітні наступного року. Співачка збирається відкласти всі справи за місяць до старту й присвятити весь час тільки підготовці до забігу.