Жарко, як у кіно

Жарко, як у кіно

У районі Лос–Анджелеса вирують лісові пожежі, вже загинули двоє пожежників: як передає «Ассошіейтед пресс», автомобіль, у якому вони перебували, зірвався з кручі й полетів в улоговину, де палав ліс.

«Свинячий грип» узявся за голови

«Свинячий грип» узявся за голови

Учора результати лабораторних експертиз підтвердили чутки, що від суботи кружляли Колумбією, — президент країни Альваро Урібе хворий на «свинячий грип». Як припускає Міністерство охорони здоров’я Колумбії, президент «привіз» небезпечний вірус з Аргентини, куди літав минулої п’ятниці на зустріч із лідерами країн континенту — саміт Союзу південноамериканських націй.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Історичне примирення з кастетом у кишені

Історичне примирення з кастетом у кишені

Напередодні 1 вересня, дня, коли на плацдармі поблизу Гдансь­ка Європа згадуватиме початок Другої світової війни, пре­м’єр–міністр Росії Володимир Путін написав полякам листа. Текст, який учора з’явився на сайті впливової «Газети виборчої», з одного боку, закликає до історичного примирення між Польщею та Росією, так як це зробили після Другої світової Франція та Німеччина, а з іншого — дає зрозуміти, що за основу такого примирення треба брати варіант, який пропонує сама Москва, і ніякий інший. Стаття у «Виборчій» обурила багатьох поляків. Так не миряться, кажуть вони.

Всі статті рубрики