Удар, іще удар

Удар, іще удар

Рукоприкладство на стадіоні могло залишитись таким собі «міжсобойчиком» кримських функціонерів від футболу, якби через два тижні його «не розкопали» б колеги по цеху із місцевого Центру журналістських розслідувань.

Заєць убив дитину

Заєць убив дитину

У вівторок близько 11–ї години ранку біда трапилася в дитячому дошкільному закладі: на дитину впала дерев’яна фігура звіра, вирізана з колоди. Симпатичні звірята давно прикрашають цей садочок. Але ніхто й подумати не міг, яка небезпека може чекати дітлахів саме через цих дерев’яних зайчиків та ведмедиків.

Обережно: депутати!

Обережно: депутати!

Прецедент нездоровий у прямому значенні цього слова. Минулої п’ятниці депутати влаштували такий рознос на засіданні постійної профільної комісії начальнику обласного управління освіти та науки Віктору Гаркавцю, що того просто з управлінського дому забрала «швидка».

Майже як у Росії...

Майже як у Росії...

Тринадцятий чемпіон світу з шахів і нині громадський діяч Росії, 46–річний Гаррі Каспаров, повертаючись із Цюріха, завернув до Борисполя, а звідти до Криму і Севастополя уперше за останні 34 роки.

У доступі відмовлено

У доступі відмовлено

Проект відповідної постанови минулого тижня з’явився на офіційному сайті Національного банку України. Постанова поширюватиметься як на всі нові, так і на діючі депозитні договори. Тільки так, переконані в НБУ, можна оздоровити банки та стабілізувати курс гривні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Почім тіло?

Почім тіло?

Скандал із німецькою фармацевтичною компанією «Тутоген» та
українським «Біоімплантом» є «спробою окремих закордонних ЗМІ дискредитувати українську владу неправдивими повідомленнями про те, що в Україні начебто відбувається незаконна торгівля органами померлих».

Сон Богоматері

Сон Богоматері

Відхід Богородиці в інший вимір християни називають лагідно — «успіння». Вона заснула, і по її душу зійшов сам Христос із ангелами й архангелами та забрав її на небо. У цей час нібито з–за хмар лунав ангельський спів. Тіло ж, за церковними переказами, апостоли перенесли в гробницю, де покоївся прах батьків — праведних Якима і Анни та її чоловіка Йосипа.

Диверсія у шлунку?

Диверсія у шлунку?

Невдовзі після обіду солдати 72–ї механізованої бригади, що дислокована в Білій Церкві, відчули себе недобре, скаржилися на температуру та різкі болі у шлунку. Командир бригади вирішив негайно перевірити увесь особовий склад, і як наслідок — 28 чоловік негайно госпіталізували з діагнозом «гострий гастроентерит», тобто харчове отруєння. Ще у 154 таке отруєння підозрюють.

Всі статті рубрики