Україна таки не Росія

Україна таки не Росія

Ніби лист як лист — одного керівника держави до другого. Зрештою, які проблеми. Але якось стало неприємно. Приватно прикро. Навіть не за Україну — за Росію. Справді гарну країну. Населену добрим і стражденним народом, від чийого імені формально промовляє президент Медведєв.

Тримай курс на стабільність

Тримай курс на стабільність

Об’єктивних підстав для падіння курсу гривні немає, окрім однієї — некерованого дефіциту бюджету. А в цьому разі питання стабільності національної валюти залежить від Національного банку та його позиції щодо підтримки слабкої чи жорсткої бюджетної політики. На цьому наголосив Президент під час позавчорашньої зустрічі з головою Нацбанку Володимиром Стельмахом. Судячи з того, що «свої люди» в НБУ радили керівникам банківських установ не потрапляти на очі Стельмаха після його рандеву з Ющенком, настрій у головного банкіра країни після розмови з Президентом був не найкращий. Бо розмова видалася важкою.

«Сміттєвий скандал» зачепив і поляків

«Сміттєвий скандал» зачепив і поляків

Вівторкова сесія Тернопільської облради не лише визнала роботу міської ради та мера обласного центру незадовільною, ініціювавши дострокове припинення їхніх повноважень (нагадаємо, йдеться про кризу з вивезенням із міста сміття). Обласні депутати також звернулися до прокуратури та МВС із вимогою притягнути посадових осіб міської ради та обласної дер­жавної адміністрації до кримінальної відповідальності за статтею «службова недбалість». Із подачі голови депутатської комісії з питань соціально–економічного розвитку Сергія Надала з ВО «Свобода» (а саме ця фракція є найчисленнішою в облраді) пропонувалося визнати незадовільною й роботу обласної держадміністрації —за те, що ОДА «в ручному режимі» регулює фінансування всіх обласних програм, відтак із 28 програм на сьогодні частково профінансовано лише 11. За визнання роботи обласної адміністрації незадовільною проголосувала фактично сама «Свобода», зате між законодавчою і виконавчою гілками регіональної влади прошмигнула чорна кицька.

«Червонія вбили!»

«Червонія вбили!»

Колишнього главу Рівненської облдержадміністрації, лідера обласної організації Української народної партії, радикального політика Василя Червонія було вбито технічними засобами, вважають члени УНП. Однопартійці вимагають порушити кримінальну справу з приводу «умисного вбивства», замаскованого під випадковий удар блискавки. Відповідне звернення до Верховної Ради і Генпрокуратури ухвалили на позачерговій конференції облорганізації УНП.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики