«Вона просто не витримала...»

«Вона просто не витримала...»

За попередньою інформацією правоохоронців, трагедія трапилася ще 15 серпня в італійському містечку Сан–Філі. 84–річний місцевий пенсіонер Альдо Бріуоло третій день не виходив на зв’язок із родичами, і ті викликали поліцію. Виламавши двері, поліцейські побачили страшну картину: дідусь лежав на ліжку з проламаною головою. А у ванній кімнаті повішеною знайшли 45–річну громадянку України Маргариту Кузьміну. Як встановило слідство, жінка багато років легально працювала в Італії. Останній час вона доглядала за старим італійцем.

За кого проголосує українська «зона»?

За кого проголосує українська «зона»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незважаючи на те, що попередній голова Державного департаменту з питань виконання покарань Василь Кощинець і досі на лікарняному, тобто його звільнення Кабміном суперечить законодавству, уряд учора призначив нового керівника пенітенціарної системи — начальника Управління ДДВП в Одеській області Олександра Галінського. Хоча напередодні в департаменті практично ні в кого не виникало сумнівів, що цю посаду обійме заступник голови Наталія Калашник, яка, за деякою інформацією, під час зустрічі з Юлією Тимошенко пообіцяла на майбутніх президентських виборах голоси в’язнів і працівників апарату саме чинному Прем’єру.

Радіація на митниці

Радіація на митниці

У лютому 2009 року машиністи локомотивів, що здійснювали вантажоперевезення через залізничний перехід «Ужгород — Маревце» (на кордоні зі Словаччиною) поскаржилися на погане самопочуття. Коли ж їх перевірила медична комісія, з’ясувалося — чоловіки отримали значну дозу радіаційного опромінення. Офіційні українсько–словацькі експертні комісії встановили: сканувальна система TNSCAN RF6010, встановлена на залізничній станції «Маревце» у Словаччині, завдає шкоди здоров’ю машиністів. У червні було виявлено перевищення рівня радіації, що випромінював пристрій, у шість разів. Під час наступної перевірки, 11 серпня, з’ясувалося, що рівень радіації перевищено вже у тридцять (!) разів.

Мітла по вісім років намела

Мітла по вісім років намела

У поле зору прокуратури в Черкаській області посадові особи черкаських РЕУ–1 та РЕУ–2 потрапили після оприлюднення на сесії міської ради фінансових зловживань у цих конторах, котрі сягали мільйонів гривень. Місяць тому в публікації «Мітлою — у власну кишеню» «Україна молода» розповідала про те, як у Черкасах «успішно» працювали приватні фірми доньок та синів начальників РЕУ, котрі ставали підрядниками ремонтних робіт міського житлового фонду, безбожно завищуючи ціни на ці послуги в кілька разів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пневмонія чи щеплення?

Пневмонія чи щеплення?

В Україні зареєстровано ще одну дитячу смерть, причиною якої могло стати щеплення. Чотиримісячному хлопчикові із Соледара минулої п’ятниці місцева фельдшерка зробила щеплення від дифтерії та правця. Під вечір мати малюка помітила, що в дитини піднялася температура. Вона зателефонувала фельдшерці, та порадила дати жарознижуюче. Але вже наступного дня хлопчика забрала «швидка допомога». Спочатку малюка привезли в лікарню міста Артемівськ, а потім перевели у Донецьк, у міську дитячу лікарню №1. А в понеділок немовля померло. Мати хлопчика впевнена, що смерть її малюка спричинила вакцинація. Адже до щеплення дитя було здоровим і ніщо не віщувало біди.

Всі статті рубрики