Руки вгору!

Руки вгору!

Черговий скандал за участю мера Ужгородаяка Сергія Ратушняка, який представляє в регіоні Народну партію Володимира Литвина, розгорівся на Закарпатті: політична сила «Фронт змін» Арсенія Яценюка заявляє про побиття посадовцем своєї активістки Наталі Бутримко. Меру, і раніше відомому своїм гарячим темпераментом, вельми не сподобався агітаційний намет кандидата в президенти Арсенія Яценюка, який він особисто намагався прибрати з центру Ужгорода. Дівчина, яка «захищала» намет, отримала струс мозку.

«Почесний грузин» у Львові

«Почесний грузин» у Львові

Сьогодні на вулиці Тихій, 1 у Львові за участі Надзвичайного та Повноважного посла Грузії в Україні Грігола Катамадзе відкриється почесне консульство цієї країни. Власне, така установа існувала й раніше, але по смерті попереднього почесного консула Богдана Федоришина роботу її довелося згорнути. І тепер, за кілька років, грузини знову відновлюють почесне консульство — є зацікавлені.

«Водоканал» на шляху війни

«Водоканал» на шляху війни

Відсьогодні чернівчани, які заборгували «Водоканалу», залишаться без благ цивілізації. Це вже не порожні залякування, щоб змусити боржників розрахуватись, а цілком конкретні попередження. Підприємство «Чернівціводоканал» за 50 тис. гривень купило систему «Спрут» полтавського виробництва — для індивідуального від’єднання боржників від водомережі. Діяти радикальніше змушує криза. Наразі, за словами Василя Половинського, першого заступника начальника ДКП «Водоканал», сума боргу мешканців багатоповерхівок складає 5 мільйонів 381 тисячу гривень.

Мальдіви «з’їла» жадібність

Мальдіви «з’їла» жадібність

Шахраї з південного міста навчились зламувати комп’ютерну мережу європейских банків, завдяки чому через систему електронного переказу грошей поповнили свої рахунки майже на мільйон гривень. Але підвела банальна жадібність: занадто великі суми переказів привернули увагу служби безпеки одного з банків. Хлопців досить швидко відстежили співробітники відділу боротьби з економічними злочинами й змогли затримати на місці злочину «на гарячому».

Вітя плюс Оля

Вітя плюс Оля

Виявляється, 28–річний син лідера Партії регіонів Віктор уже тиждень як одружений чоловік. Як зазначає «Блік», молодята взяли шлюб ще минулої суботи, 1–го серпня. Сусіди нареченої Януковича–молодшого Ольги Корочанської ще тоді запідозрили, що це і є весілля. Адже побачили святково враних батьків нареченої, які сідали з квітами до чорної іномарки.

Розкриття легенів по–криворізьки

Розкриття легенів по–криворізьки

Поборами в наших лікарнях уже нікого не здивуєш. Пологовий будинок № 1 у Кривому Розі теж винятком не став. Як розповідають ті, хто мав із цим закладом справу, тут доводилося платити і за шпиталізацію, і за нагляд, і за ліки та маніпуляції. Проте останнє слово тепер бачиться зі смислом подвійним. Бо тут хвацько маніпулювали ще й людською свідомістю. Як розповідають правоохоронці, вони отримали близько сотні скарг на те, що у батьків медики вимагали близько чотирьох тисяч гривень на придбання препарату для розкриття легенів новонароджених — куросурф.

Всі статті рубрики