Ходімо на Рибалку — у півфінал!

Ходімо на Рибалку — у півфінал!

Футбольні змагання серед молоді суттєво відрізняються від турнірів дорослих. У юних спортсменів немає визнаних авторитетів — кожен із них лише прагне стати видатним. Фактично єдиним орієнтиром тут виступає назва держави, яку ти представляєш, — наскільки вона є «футбольною». У юнаків молодецький запал, емоції, бажання продемонструвати техніку нерідко беруть гору над тактичними побудовами тренерів. Час існування юнацьких чи юніорських збірних становить лише два–три роки, після чого на зміну «старожилам» приходять амбіційні новачки.

Чудово? Ні, можна краще!

Чудово? Ні, можна краще!

Схоже, незабаром плавання для України перейде з розряду «медалемістких» видів спорту до третьорозрядних. Це підтвердили Олімпійські ігри–2008, і з тим же невтішним результатом тануть сподівання нашої збірної здобути бодай одну нагороду світової першості в басейнах спорткомплексу «Форо Італіко» в Римі.

Прохідна «Європа»

Прохідна «Європа»

Не секрет, що головним стартом життя для наших представників будь–якого виду спорту є Олімпійські ігри. Після завоювання медалі на тріумфаторів сиплються всі радощі життя: премії, квартири, військові звання, грамоти, призи від федерацій та інших відомств, увага преси тощо. Успіх же на чемпіонатах Європи чи навіть світу рідна держава відзначає значно скромніше. Тому українські спортсмени й не рвуться з жил, аби будь–що здобути нагороду подібного форуму.

Всі статті рубрики