«Прем’єра» в концертній залі Грозного

«Прем’єра» в концертній залі Грозного

Позавчора приблизно о 17.00 за місцевим часом у центрі Грозного терорист–самогубця здійснив теракт, внаслідок якого загинули семеро осіб включно з самим камікадзе, а ще щонайменше десятеро отримали поранення, повідомляє ІТАР–ТАКС. Як повідомили свідки, невідомий намагався проникнути до Грозненської театрально–концертної зали, що на вулиці Грибоєдова, де вже зібралися на концерт приблизно 800 осіб, головним чином співробітники міліції. Коли його не пропустили, самогубця детонував вибуховий пристрій. Серед загиблих четверо офіцерів міліції в званні від майора до полковника, які стояли в оточенні навколо зали, та двоє цивільних осіб: турецький інженер, який працював в одній із будівельних фірм Чечні, та громадянин Грузії.

Від зміни вихідних сума міняється

Від зміни вихідних сума міняється

Уряд Алжиру видав декрет, яким традиційні в цій мусульманській країні два вихідні дні — четвер і п’ятниця, — починаючи з 14 серпня, переносяться на п’ятницю і суботу. Це має допомогти економіці країни, яку все більше роз’їдає криза. Субота — вихідний день у Європі, і це, на думку влади, має сприяти економічному зростанню.

Хот–дог розвалить комунізм

Хот–дог розвалить комунізм

Новинку — заклад швидкого харчування під назвою Samtaesong — відкрито в Пхеньяні, столиці комуністичної Північної Кореї, повідомляє газета Choson Sinbo, яка видається в Токіо. У меню — страви, які нагадують гамбургери: «мелене м’ясо з хлібом», «овочі з хлібом» та «посічена риба». Газета повідомляє, що впродовж найближчих місяців меню поповниться стравою, яка повністю нагадує хот–дог (хоча і під іншою назвою), та рогаликами. Але візит до цього комуністичного фаст–фуду не по кишені звичайним північно–корейцям. Імовірно, що він розрахований на дипломатів, які працюють у Пхеньяні, та нечисленних закордонних туристів.

Спосіб «заткнути рот»

Спосіб «заткнути рот»

Минулої суботи в підмосковних Хімках було здійснено замах на життя борця з корупцією Альберта Пчелінцева: 38–річний глава регіонального руху «Проти корупції, обману та безчестя» отримав від кілера кулю в обличчя, але дивом залишився живим, повідомляє газета «Московскій комсомолєц». Напад стався на порозі його будинку, де Пчелінцев мешкає разом із матір’ю–інвалідом. Правозахисник інколи працював у вихідні в регіональному відділенні згаданої організації і суботнього вечора якраз повертався з роботи додому.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики