Галичани б’ють у саме «серце»

Галичани б’ють у саме «серце»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рейтинг Юлії Тимошенко в її донедавна «базовому» регіоні — на Львівщині — не просто зазнав суттєвих втрат. Уже й соратники пані Юлії відчули, що до цього «своя» область для них стає «чужою землею». Галичани перестали розуміти політичні кульбіти лідерки БЮТ і за кожної нагоди висловлюють це своє неприязне ставлення на зустрічах із високопоставленими БЮТівцями, що приїздять із Києва. Спробуймо розібратися, як таке сталося.

Тимошенко знову спіймали на брехні

Тимошенко знову спіймали на брехні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Користуйтесь газом, поки він дешевий: уже з вересня кубометр «блакитного палива» для населення подорожчає на 20 відсотків. Ще через місяць аналогічне зростання ціни «світить» теплопостачальним підприємствам. У Національній комісії регулювання електроенергетики уже прораховують таке підвищення, заявив голова комісії Валерій Кальченко. За його словами, комісія звернулася до своїх ліцензіатів із проханням надати необхідні матеріали, щоб обґрунтувати підвищення тарифів на газ.

Лідерство — Януковича, ривок — Ющенка,

Лідерство — Януковича, ривок — Ющенка,

Тенденції свіжих рейтингів політичних сил і кандидатів у президенти: Янукович і Партія регіонів лідирують, випереджаючи Тимошенко і БЮТ майже удвічі; Ющенко і «Наша Україна» виходять із піке й починають набирати очки в «прохідній зоні».

Черновецький проти чернівецького

Черновецький проти чернівецького

Лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк, почавши відкриту виборчу кампанію одним із перших кандидатів у президенти, продовжує втішати агітаційною винахідливістю. Аудиторія ще не оклигала від масованої атаки рекламних плакатів кольору хакі, як команда Яценюка почала розставляти на вулицях намети, стилізовані під фронтову тематику. Стінки Яценюкових тентів мають темно–зелений колір, збоку — маленьке віконце. Із таких наметів агітатори роздаватимуть промо–матеріали.

З Америки з любов’ю

З Америки з любов’ю

Від візиту віце–президента США Джозефа Байдена в Київ експерти очікували чіткого сигналу про незмінність підтримки Сполученими Штатами євроатлантичних прагнень України після приходу в Білий дім нової адміністрації. І такий сигнал надійшов: і під час зустрічі з Президентом Віктором Ющенком, і на прес–конференції по її завершенні другий після Барака Обами високопосадовець від імені США чітко заявив: «Якщо Україна бажає бути частиною євроатлантичної спільноти, а ви це зробили, то ми це підтримуємо».

Всі статті рубрики