«Руський більярд» із тортурами

«Руський більярд» із тортурами

33–річний мешканець Першотравенська Т., можна сказати, народився у сорочці. Адже його викрали, погрожуючи пістолетом, четверо земляків. Нещасного завезли до спортивного залу охоронного агентства, прикували наручниками до металевої балки і стали постійно бити руками, ногами, гумовими палицями, вимагаючи повернути борг у сумі 50 тисяч гривень. Зрештою, потерпілий запропонував своїм мучителям переписати на них свою квартиру.

Купимо і цеглу, й автомат

Купимо і цеглу, й автомат

Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, схема оборудок, яку застосовували злочинці, була такою: у Кіровограді вони зареєстрували низку підприємств, переважно фіктивних, рекламуючи купівлю–продаж будь–якої продукції через інтернет. Задля «пилу в очі» шахраї проводили перемовини у солідних офісах, але за отримані замовлення ніколи не розраховувалися, а товари спішно перевозили до інших складських приміщень. Потім продукцію продавали підконтрольним підприємствам за значно нижчими цінами. «Навар» ділили по–братськи.

«Залітний» Файнгольд

«Залітний» Файнгольд

«УМ» уже повідомляла, що, нарешті, копітка, з численними технічними та іншими експертизами «під прицілом» преси робота слідчого управління кримської міліції стосовно сина «союзного» депута Йосипа Файнгольда (він у Сімферопольській міськраді представляє партію «Союз». — Авт.), Віталія, завершилась передачею кримінальної справи до суду — позавчора відбулося його попереднє засідання.

Всі статті рубрики