Місце зустрічі змінити можна

Місце зустрічі змінити можна

Якщо в Аквіллі станеться сильний землетрус, то саміт «Великої вісімки», запланований на 8—10 липня, буде перенесено в Рим, сповістили вчора італійські ЗМІ. Сильний — це більше чотирьох балів за шкалою Ріхтера. За такого розвитку подій буде задіяно так званий «план Б», що передбачає евакуацію всесвітніх лідерів до італійської столиці. Поки що перелякані прем’єри та президенти восьми найпотужніших країн світу готуються до перельоту в Аквіллу. Власне засідання відбудеться у Школі фінансової гвардії — будівлі, яка, за словами представників служби громадянської оборони Італії, може витримати будь–які земні поштовхи.

Кров на асфальті

Кров на асфальті

Влада Китаю тепер запевняє, що масові заворушення в столиці Синцзян–Уйгурського автономного округу в неділю, внаслідок яких 140 уйгурів загинули, були спровоковані з–за кордону ватажками сепаратистів і що зараз «ситуацію в місті взято під контроль».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

США і Росія: хто вірить у «перезавантаження» стосунків?

США і Росія: хто вірить у «перезавантаження» стосунків?

Учора президент США з цілим гуртом рідні — дружиною Мішель та двома дітьми — прибув до Москви зі своїм першим візитом, який триватиме три дні. Напередодні Обама заявляв, що Сполучені Штати прагнуть «натиснути на кнопку перезавантаження» в американсько–російських стосунках. Перед учорашніми переговорами в Кремлі президент РФ Дмитро Медведєв пафосно сказав, що «ми сподіваємося… закрити низку складних проблем в історії американсько–російських стосунків і відкрити нову сторінку». Політичні аналітики вельми заінтриговані зустріччю президентів двох держав, але не дають надто оптимістичних прогнозів щодо цілковитого скресання криги, брили якої наросли за останнє десятиліття, позначене, швидше, духом «холодної війни».

Всі статті рубрики