Поїзд–лазарет із Закарпаття

Поїзд–лазарет із Закарпаття

У суботу ввечері начальник поїзда «Ужгород—Київ» почав бити на сполох — занедужала група школярів, які поверталися до Києва з санаторію «Перлина Карпат». Після огляду з ознаками гострої кишкової інфекції до львівської «інфекційки» одразу шпиталізували 72 особи, із них — сім вихователів. Загалом же із самого санаторію на Закарпатті виїхало 240 дітей та 16 педагогів; буквально за пару годин у дорозі діти почали скаржитися «на живіт».

Оздоровча госпіталізація

Оздоровча госпіталізація

Двадцять дві дитини віком 10—14 років та одного дорослого госпіталізували до Центральної районної лікарні в селищі Мангуш із діагнозом «харчове отруєння». Потерпілі потрапили сюди з дитячого оздоровчого центру «Сонячний берег» у Першотравневому районі. Зараз фахівці намагаються з’ясувати причини «НП»: залишки вечері, після якої дітям стало зле, передано для лабораторного аналізу.

Нащадки доктора Менгеле?

Нащадки доктора Менгеле?

Співробітники Управління боротьби з економічною злочинністю викрили кримінальне угруповання, яке працювало під дахом одного з диспансерів Луганської області. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласного міліцейського «главку», всього було задокументовано «близько десяти епізодів злочинної діяльності в диспансері».

Блискавична смерть

Блискавична смерть

Трагедія сталася у суботу приблизно о 12. 30. Того дня 51–річний Василь Червоній із дружиною, дочкою, батьками дружини і охоронцем–водієм відпочивав та рибалив на своєму приватному ставку поблизу села Ганнівка Костопільського району неподалік від Рівного. Як розповідають очевидці, близько 12:30 несподівано розпочалася короткочасна злива та пролунало кілька незначних грозових розрядів. Усі присутні сховалися в будиночок і лише Василь Червоній забарився на березі водойми. За кілька хвилин помітили, що він лежить на землі. Блискавка влучила в плече та вийшла, уразивши серце, з другого боку.

Кримінальні «підробітки»

Кримінальні «підробітки»

П’ятдесят сім ножових поранень нарахували судмедексперти на тілі вбитого у власній квартирі (на вулиці Рибалка) 37–річного харків’янина Вадима Голобородька, повідомляє прес–служба Харківської міліції. Вадим був відомий у Харкові як письменник і науковець — він писав підручники з математики для молодших класів, вірші, жартівливо переробляв відомі російські пісні (перекладав українською), написав кілька пісень для телевізійного шоу «Танцюю для тебе». Вадим, згадують його друзі, міг перетворити нудну півторагодинну лекцію з математики на справжню виставу — він читав матеріал для студентів у віршах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як козаки над царем поглумилися

Як козаки над царем поглумилися

Відзначення 350–річчя битви під Конотопом, яке очікувалося на минулих вихідних, перенесене на тиждень. Президент України не зміг, як планував, приїхати на свято, і проведення заходу довелося перенести. Відразу з’явилася версія, ніби Віктор Ющенко переніс візит до Сумщини, аби «заразом» побувати на футбольному матчі 11 липня. Утім заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Олександр Лаврик пояснює: візит Президента відкладено через його поїздку до Севастополя.

Скрипка без скрипаля

Скрипка без скрипаля

Ця звістка приголомшила багатьох. «Як? Він ще ж зовсім молодий був!» — казали одні. «Не може бути! Тільки ж недавно Богодар Которович відсвяткував свій день народження», — не розуміли інші. Але смерть не обирає ні віку, ні часу, ні місця. Геніального скрипаля сучасності вона застала в суботу вдень, нагло скосивши його на сходах до власної квартири. Він іще покликав на допомогу, але «швидка» не встигла: Богодар Которович помер від серцевого нападу.

Всі статті рубрики