Південна здолала південних

Південна здолала південних

І хто б сказав, що найтитулованіша збірна команда світу, яка у груповому раунді Кубка конфедерацій «відвантажувала» кожному суперникові не менше трьох м’ячів, матиме стільки труднощів у грі проти Південно–Африканської Республіки? П’ята команда світового рейтингу ФІФА цілих 88 хвилин не могла подолати добре зорганізованих оборонних редутів африканців, які знаходяться зараз у восьмому десятку того ж списку. А потім штрафний у виконанні Даніеля Алвеша врятував «пентакампеонів», а заразом і сам турнір: потенційний фінал США — ПАР ще більше б дискредитував ці багатостраждальні змагання.

Запалити батерфляєм

Запалити батерфляєм

Зробити заплив на очах чотириразової олімпійської переможниці Яни Клочкової та «срібного» олімпійця Дениса Силантьєва — мить хвилююча. Тому відібрали для цього старших дітей. Так у дитячому таборі «Чайка» відбулося урочисте відкриття групи плавання.

Малі, а де тут олімпійці?

Малі, а де тут олімпійці?

Із 24 по 30 червня місто Скадовськ, що на Херсонщині, став центром вітчизняного дитячого спорту — тут під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» відбуваються юнацькі ігри Всеукраїнського фізкультурно–спортивного товариства «Колос». Майже півтори тисячі дітлахів 1993—1995рр. н. з усіх областей України змагаються у легкій та важкій атлетиці, вільній та греко–римській боротьбі, футболі тощо.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики