Парламент ігнорує Ахмадінеджада

Парламент ігнорує Ахмадінеджада

Після кривавого придушення минулої суботи масових демонстрацій протесту іранців проти фальсифікацій під час президентських виборів на акції протесту відважуються вийти лише найрішучіші та найвідчайдушніші. Влада заборонила всі масові акції протесту в Тегерані, але позавчора кілька сотень людей таки зібралися перед приміщенням парламенту. Свідки події повідомили агенції «Ассошіейтед пресс», що поліція застосувала для розгону учасників акції сльозогінний газ та била людей кийками. Кілька демонстрантів ув’язалися в бійку з поліцією, а іншій частині вдалося прорватися на центральну площу, що за два кілометри від будівлі парламенту. Молоді люди намагалися повалити поліцейські барикади, вигукуючи: «Смерть диктатору!»

Пішли за водою...

Пішли за водою...

Північноморавський край Чеської Республіки внаслідок інтенсивних злив сильно постраждав. У ніч із середи на четвер рівень гірських річок Одра, Бечва та їхніх приток різко піднявся на два–три метри, вони вийшли з берегів і затопили поля, будинки, дороги та залізниці, за течією попливли припарковані автомобілі, багато будинків зруйновано. Перервано сполучення між найбільшими містами країни — Остравою, Брном та Прагою, потяги запізнювалися на десятки годин.

Рикша з бомбою

Рикша з бомбою

72 особи загинули та 127 отримали поранення позавчора внаслідок бомбового замаху на базарі східного шиїтського району Багдада— Садр–сіті. Вибухівка була схована під овочами у фургоні моторикші, припаркованому біля людного базару. У місцевій поліції розповіли «Ассошіейтед пресс», що детонація бомби о 19–й годині за місцевим часом свідчить: терористи мали на меті уразити якомога більше людей. Уламки поранили людей навіть на відстані півкілометра.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики