Увага, маскуємося під тренд!

Увага, маскуємося під тренд!

Ціни на вітчизняних автозаправках знову «затанцювали». Так, «дев’яностоп’ятим» у столиці можна заправитися і за 6,15, і за 6,95. Така маржа плюс стрибкоподібне подорожчання можуть свідчити щонайменше про розрегульованість цього ринку. Щонайбільше — про спекуляцію.

Заморені, але не забуті

Заморені, але не забуті

Презентація видання відбулася 17 червня 2009 року в Луганській обласній держадміністрації. Загалом Книга складається із загальнонаціонального тому та 18 регіональних томів. Луганщина стала першою з областей, яка провела презентацію. Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов нагадав, що рівно за сім місяців до цього дня був презентований Луганський обласний том Книги пам’яті. Він підкреслив, що дослідники Голодомору на Луганщині здійснили величезну роботу зі збору спогадів очевидців та документів, які доповнюють сторінки літопису жахливої трагедії.

Де ж ти, «Маргарито», де?

Де ж ти, «Маргарито», де?

Виявляється, торік судно «Маргарита» привів у Євпаторійський морпорт російський капітан. Усе б нічого, але місцеві митники зафіксували відсутність у нього будь–яких дозвільних документів, відтак оформили відповідне подання до Залізничного райсуду Сімферополя. Суд постановив: яхту конфіскувати на користь України за порушення митних правил. Далі, як розповіли «УМ» у прес–службі Кримської регіональної митниці, конфіскат за актом передали на «відповідальне зберігання» до місцевого підрозділу Державної виконавчої служби. Але невдовзі, у листопаді 2008 року, яхта вартістю сім із половиною мільйонів гривень... зникла. За цим фактом днями прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України — шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах. Розслідування злочину доручено Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Криму.

КРУто разважались

КРУто разважались

Начальниця Одеського обласного контрольно–ревізійного управління Лілія Томашевська вдруге з початку року опинилася у центрі скандалу: її пікантне зображення під час перебування у місцевому нічному стриптиз–барі зненацька вигулькнуло на міських білбордах під назвою «Бар «Кружок». Круте обслуговування. Цілодобове». Причому один із білбордів красується в людному місці, неподалік будівлі облдержадміністрації, де працює ця енергійна дама, що потрапила на високу посаду, як приписують деякі ЗМІ, не без лобіювання з боку впливових депутатів від БЮТ.

Захистіть стипендію

Захистіть стипендію

Сьогодні останній день, коли Міністерство освіти приймає пропозиції та зауваження від студентів, абітурієнтів і просто небайдужих українців щодо можливих змін у Законі «Про освіту».Оскільки стосуються ці поправки студентських кишень, то можна не сумніватися, що на електронну адресу [email protected] надійшло чималенько обурених листів. Зміни до закону (з ними можна ознайомитися на сайті МОН) покарають передусім не надто успішних студентів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Залетіли» в Нігерії

«Залетіли» в Нігерії

Черговий галас навколо української торгівлі зброєю піднявся через затриманий в Нігерії вантажений зброєю літак, серед екіпажу якого, за попередніми даними, можуть бути українці. Вже звичні заголовки негайно розлетілися по газетних шпальтах та інтернет–повідомленнях. Чий літак? Чия зброя? Куди її везли — усі ці питання виникли вже потім. Головне — Україна знову потрапила під інформаційний «компромат» навколо продажу зброї. Однак про все по порядку. О 4.00 ранку за місцевим часом літак Ан–12 із бортовим номером UR–CAC через технічні несправності приземлився в аеропорту Аміну Кано, що у Північній Нігерії. Після огляду літака співробітниками нігерійських спецслужб, які були в аеропорту, повітряну машину взяли під охорону, а її екіпаж — під арешт. Пресі оголосили тільки, що літак Ан–12 — український, на його борту знайдено 18 ящиків зброї, а також затримано членів екіпажу для розслідування.

Всі статті рубрики