Репівський шар арту

Репівський шар арту

Молода талановита київська художниця, учасниця групи Р.Е.П. (Революційно–експериментальний простір) Жанна Кадирова відкрила завісу в сучасне мистецтво місту Шаргороду, що на Вінниччині. Із занехаяного скверика вона зробила затишне місце відпочинку, посередині якого позавчора відкрила пам’ятник пам’ятнику.

Нітрати проти малюків

Нітрати проти малюків

До реанімаційного відділення Волинської обласної дитячої лікарні та відділення детоксикації міськлікарні з ознаками отруєння невідомою речовиною днями госпіталізували трьох неповнолітніх — 2002, 2003 та 2005 років народження — та їхню маму.

Пішов із водою

Пішов із водою

21 травня в ужгородському кар’єрі загинув відомий український письменник і перформер Назар Гончар. Після творчої зустрічі зі студентами Ужгородського національного університету він страшенно захотів до води.

Ведмежатники у мерії

Ведмежатники у мерії

Злочинці дісталися і до святая святих — Львівської міської ради, поцупивши з сейфа її бухгалтерії 316 срібних монет. Завітавши до «скарбниці» в обідній час, працівники бухгалтерії помітили, що дверцята у сейфі прочинені, й одразу виявили: зникли три сотні ювілейних копійок, виготовлених до 10–річчя внесення Львова до спадщини ЮНЕСКО.

«Тема єдності — наш пароль, наш тест»

«Тема єдності — наш пароль, наш тест»

«На цьому святому місці звертаюся до українського народу з єдиним і головним посланням — посланням до нашої єдності. Глибоко переконаний, що країна, яка сотнями років була роздерта між чотирма імперіями, повинна розуміти, що тема єдності — це наш пароль, наш тест.

Що в імені...

Що в імені...

Для реєстрації рекорду за найбільшою кількістю однофамільців, зібраних в одному місці, вчора біля пам’ятника Шевченкові, навпроти червоного корпусу столичного університету ім. Т. Шевченка, зібралось чимало носіїв цього гордого прізвища.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Євробачення–2009»: слідство веде Держдума

«Євробачення–2009»: слідство веде Держдума

Схоже, культурну под­ію — пісенний конкурс «Євро­бачення» — російські депутати всерйоз вирішили забарвити політикою. Кашу заварили опозиційні КПРФ, ЛДПР і «Справєдлівая Россія». Перше, що турбує депутатів, — скільки насправді було витрачено на проведення конкурсу в Москві.

Всі статті рубрики