Хід конем через кордон

Хід конем через кордон

Поступово ми вже звикаємо до того, що українські спортсмени в пошуках кращого життя міняють громадянство й починають виступати під прапорами чужих дер­жав. Якщо на хвилі зростання національної свідомості на початку 1990–х років це сприймалося ледь не як зрада Батьківщині, то нині, на жаль, подібне стає буденним явищем. І з огляду на, м’яко кажучи, прохолодне ставлення держави до спортивної сфери, все менше хочеться звинувачувати в цьому самих героїв спорту.

Комусь — татамі, комусь — театр воєнних дій

Комусь — татамі, комусь — театр воєнних дій

«На Кавказі розпалюється нова війна», «Грузинська опозиція готує новий наступ», «Росія підтягує війська до кордонів Грузії» — такого штибу заголовки останніми днями з’явилися в засобах масової інформації. І, як нерідко буває в таких випадках, політика знову вплинула на життя спортивного світу.

Гуртом і футбол легше організувати

Гуртом і футбол легше організувати

Дніпропетровськ готується до Євро–2012 в тандемі із сусідським Запоріжжям. Угоду про об’єднання ресурсів громад двох обласних центрів у рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу нещодавно підписали міські голови Іван Куліченко та Євген Карташов. Сторони певні, що в такий спосіб ради двох міст організують зразковий прийом учасників і гостей Євро–2012, а також посприяють розвитку туризму в Придніпровському регіоні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики