Український «неліквід» Чорноморського флоту

Український «неліквід» Чорноморського флоту

Цю очевидну тенденцію змушені були вкотре констатувати на черговому засіданні антикризового комітету в Севастопольській міськдержадміністрації, підкріплюючи її красномовними фактами. За словами в. о. директора тутешнього центру зайнятості Світлани Рендак, з початку квітня практично щодня її установа реєструє списки на звільнення 500—800 осіб. Загалом ця цифра вже сягає семи тисяч, із них 5100 — вільнайманці з організацій Чорноморського флоту Російської Федерації, абсолютна більшість із них — громадяни України.

Закохуються без діагнозу

Закохуються без діагнозу

Цього року на Каннському кінофестивалі у конкурсній програмі вперше покажуть новий український короткометражний художній фільм «Діти» Михайла Кострова, присвячений проблемі усиновлення ВІЛ–позитивних дітей. Це історія маленької ВІЛ–позитивної дівчинки з Будинку дитини, у якої досить чарівності й дитячої відвертості для того, щоб безмежно закохувати в себе двох дорослих людей (у майбутньому — мамусі й татуся), але не досить сил, щоб змусити їх здолати свій страх перед ВІЛ–інфекцією.

Зіпсована легенда

Зіпсована легенда

Верховний суд Лос–Анджелеса позавчора визнав винним у вбивстві своєї приятельки, 40–річної акторки Лани Кларксон, славетного музичного продюсера Філа Спектора. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, Спектору загрожує ув’язнення терміном від 18 років до пожиттєвого. Його адвокати заявили про намір подати апеляцію на рішення суду.

Ядерний звірок із Корейського півострова

Ядерний звірок із Корейського півострова

Рада Безпеки ООН одноголосно засудила Північну Корею за випробування 5 квітня балістичної ракети далекого радіусу дії, наголосивши, що це суперечить резолюції РБ ООН № 1718 від 2006 року. Нагадаємо: резолюція № 1718 наказувала КНДР припинити запуски балістичних ракет та ядерні випробування.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики