НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Синій» Майдан. За гроші

«Синій» Майдан. За гроші

П’ятниця стала вже традиційним днем для мітингів Партії регіонів. Якщо минулого тижня мітинг на Майдані був жалюгідним за чисельністю, то вчора «сині» піднатужились і звезли в Київ протестні маси з різних куточків України. Біля деяких станцій метро стояли десятки й сотні автобусів із регіональними номерами. За оцінками самих організаторів, в акції взяло участь близько 50 тисяч осіб.

Ксенофобією по голові

Ксенофобією по голові

Луганщина отримала шанс стати батьківщиною першого в Україні повноцінного кримінального процесу, темою якого є ксенофобія і розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Особливого резонансу справі додає той факт, що переслідуватимуть не якогось маргінала, а людину, яка встиг­ла побувати на вищих щаблях державної влади.

«Свобода» здивувала. «Регіони» стали рогом. БЮТ зник

«Свобода» здивувала. «Регіони» стали рогом. БЮТ зник

Завершилася перша установча сесія нової Тернопільської облради (нагадаємо, достроковим виборам до неї з «мукачівським синдромом» передував трирічний конфлікт між БЮТівцями та «нашоукраїнцями»). Як «УМ» уже повідомляла, абсолютним переможцем дочасних виборів (50 мандатів зі 120) стала «тягнибоківська» «Свобода», відтак саме її представника безальтернативно обрали головою ради.

«Паленка» і кліщі для Жириновського

«Паленка» і кліщі для Жириновського

Позаминулого року Володимир Жириновський побував на батьківщині свого діда Іцхака Едельштейна — у райцентрі Костопіль. Серед іншого до програми неофіційних відвідин входило і бажання на власні очі побачити, що саме належало підприємливому предку. Та на колишній деревообробний комбінат, а нині підприємство Swisspan limited, яким керують швейцарці, російського «спадкоємця» не пустили. Пояснили, що це зовсім інше деревообробне виробництво, зведене радянськими інженерами вже після війни.

Всі статті рубрики