Молодий любив «зелені»

Молодий любив «зелені»

За підозрою в отримані хабара в Чернігові затримано 30–річного Артема Стаха, начальника управління торгівлі Чернігівської міськради та її депутата. Як повідомили «УМ» у відділі зв’язків із громадськістю обласної міліції, затримували корумпованого чиновника працівники ДСБЕЗ МВС разом із колегами з області та співробітниками облпрокуратури. Хабар у дві тисячі «баксів» депутат Стах намагався отримати через посередника від керівництва київської фірми, яка планувала розвивати свій бізнес у Чернігові. Але потрібен був дозвіл міськради на право торгівлі. Спритний молодик якраз і назвав свою «ціну питання».

Запорізька «Роксолана»

Запорізька «Роксолана»

Певен, що 24–річна господиня масажного салону у шкільні роки мала з історії України якщо не «двійку», то поблажливу «трієчку». Інакше б не паплюжила ім’я Насті Лісовської, яку кримські татари викрали з Рогатина і продали турецькому султану. У гаремі українка не опустилася до рівня сотень інших одалісок, а сама «полонила» Сулеймана ІІ. У статусі його дружини вона впливала на політику Османської імперії упродовж кількох десятиліть.

Спляча «контрабанда»

Спляча «контрабанда»

Прикордонники Донецького прикордонного загону стали на заваді 36–річному громадянинові РФ, який намагався незаконно перенести через кордон свою доньку. Сталося це пізно ввечері неподалік пункту пропуску через державний кордон «Новоазовськ» — усього за 30 метрів від території сусідньої держави.

То ви бельгієць?

То ви бельгієць?

Прикордонний контроль у пасажирському потязі № 59 сполученням «Москва—Софія» на україно–румунському кордоні проходив, як завжди. Але «зеленим кашкетам» Буковини із пункту пропуску «Вадул–Сірет» здався дещо підозрілим паспорт громадянина Бельгії, який надав один із пасажирів. Документ ретельно перевірили, і виявилося, що фахівці не помилились. При проведенні ідентифікації особи прикордонний наряд виявив, що закордонна «ксива» є високотехнологічною «липою».

Всі статті рубрики