Шерше ля Вікторія

Шерше ля Вікторія

Не встигли наші вболівальники відійти від українського протистояння в 1/8 фіналу Кубка УЄФА, як у них з’явився шанс незабаром стати свідками ще одного побачення вітчизняних клубів «на Європі». Принаймні жеребкування завершальних стадій турніру, що відбулося вчора в обід у штабквартирі УЄФА у швейцарському Ньоні, виключило одночасну появу «Динамо» й «Шахтаря» в фіналі другого за рангом єврокубка.

«Воля, сила плюс характер — молодець!»

«Воля, сила плюс характер — молодець!»

Цими похвальними словами з пісні Володимира Висоцького можна охарактеризувати дії київських баскетболістів у позавчорашньому матчі проти «Шоле». Українська команда, програвши двома днями раніше першу зустріч дуелі у Франції, у четвер була близькою до вильоту з єврокубка. Але «вовки» на майданчику столичного «Меридіана» організували феєричний «камбек», переломивши хід двобою на свою користь.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Казка триває

Казка триває

Повторні єврокубкові матчі 1/8 фіналу принесли українським уболівальникам чи не найбільше позитивних емоцій за весь нинішній сезон. Одразу дві наші команди пробилися до наступного раунду Кубка УЄФА, при цьому поєдинки за їхньою участю супрово­джувалися неабиякою напругою та видовищністю. Справжній трилер подарували «Металіст» та «Динамо», які билися за місце в чвертьфіналі до останньої хвилини. Не відстав і «Шахтар», вибивши з турніру принципового суперника з сусідньої Росії.
Такий поступ знайшов своє відображення в таблиці коефіцієнтів УЄФА. У сезоні 2008/09 українські команди набрали найбільше очок серед усіх (!) європейських країн. Україна закріпилася на дев’ятій позиції (37,850 бала за п’ять сезонів) і тепер дихає в спину Румунії (38,908) та Голландії (39,130), які своїх представників «на Європі» вже втратили.

Всі статті рубрики