«Юлина тисяча»... обіцянок

«Юлина тисяча»... обіцянок

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Помаранчева революція дозволила громадянам нашої держави обрати справді українського Президента. Власне, тоді на Майдані ми відстояли свій вибір. Прикро тільки, що досі не маємо такої ж української, народної більшості у Верховній Раді, яка б підставила плече главі держави. Адже туди обрали більшість депутатів (ідеться передовсім про представників Партії регіонів і БЮТ), які ніколи не захищатимуть громадян України. Власні, «шкурні», насамперед бізнесові, інтереси для них — над усе.

Горе переможцям

Горе переможцям

Київрада ухвалила бюджет на 2009 рік. «За» проголосували 92 депутати. Проти — фракція Кличка у повному складі, частково — «литвинівці», частково — Блок Катеринчука. Прикро, що проти такого документа не виступив столичний БЮТ. Очевидно, мають рацію ті, хто говорить, що у Юлії Володимирівни не вистачає або часу, або бажання, або можливостей контролювати своїх «підопічних» у мерії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Службу чи в дружбу?

У Службу чи в дружбу?

Непередбачуваність нашої політики іноді вражає. Вчора Верховна Рада нарешті затвердила на посаді голови СБУ Валентина Наливайченка, який із 2006 року керував Службою безпеки України у статусі «в. о.». За подання глави держави проголосувало 230 депутатів, у тому числі — майже повністю — фракція БЮТ. Це рішення було несподіваним, адже досі парламент неодноразово «прокочував» кандидатуру пана Валентина (а попереднього разу сам Віктор Ющенко відкликав свого ставленика через «заполітизованість питання»).

Цинізм вищої ліги

Цинізм вищої ліги

Новим міністром закордонних справ України може стати Борис Тарасюк. Саме його кандидатуру коаліція запропонувала Президентові для висунення на цю посаду. Повернути Тарасюка в МЗС не проти й члени фракції Блоку Тимошенко, яка, нагадаємо, дала «золоті» 49 голосів за відставку попереднього міністра Володимира Огризка, і представники коаліційної частини «Нашої України — Народної самооборони». Так чи інакше, все залежатиме від Президента, адже саме він, за Конституцією, подає на розгляд парламенту кандидатуру керівника зовнішньополітичного відомства.

Всі статті рубрики