Фаховість карається?

Фаховість  карається?

Як учора анонсував Голова Верховної Ради Володимир Литвин, перше питання на порядку денному сьогоднішнього засідання — звіт міністра закордонних справ Володимира Огризка щодо рішення Гаазького суду з приводу острова Зміїний. «Ми повинні демонструвати солідарність в оцінках дій як уряду, так і окремих міністрів. Верховна Рада має право дати відповідну оцінку і повинна посилювати свої кон­тролюючі функції якомога жорсткіше, — заявив спікер. — Але я не в захваті від з’ясування політичних рахунків. Хоча я і не в захваті від роботи даного міністерства».

Проти пільг — хоч на амбразуру

Проти пільг — хоч на амбразуру

Представники парламентської більшості сьогодні знову можуть заблокувати трибуну Верховної Ради. Цього разу фракція Блоку Тимошенко, який становить дві третини коаліції, вимагатиме скасування... пільг для народних депутатів. Принаймні саме про такий план напередодні повідомила лідерка БЮТ, Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко.

Кожен позичає по–своєму

Кожен позичає по–своєму

Учора в секретаріаті Президента відбувся другий раунд наради з координації дій усіх органів державної влади та політичних сил в умовах економічної кризи. Ключовим пунктом наради було підписання листа на адресу Міжнародного валютного фонду, аби отримати черговий транш кредиту. Перед початком зустрічі прес–секретар Президента Ірина Ванникова заявила, що глава держави налаштований якнайшвидше підписати лист до МВФ: «Президент України розраховує, що ті невеликі розбіжності, які залишилися після обговорення у п’ятницю, будуть узгоджені, і вже у вівторок проект листа про наміри Української сторони буде направлено до Вашингтона».

Використаний Рух

Використаний Рух

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Через низку обставин Українська держава опинилась у становищі, коли актуальним стало питання не лише «як бути?», а «бути чи не бути?». Однією із загроз є зовнішній чинник — шалений тиск Росії і підривна діяльність її спецслужб, перманентні інформаційні та енергетичні війни, політичний шантаж. Здобуття свободи і незалежності багатьма поневоленими народами в Росії сприйняли не як закономірний факт історії, а розвал СРСР вважають найбільшою трагедією ХХ ст.
Не менш небезпечною загрозою незалежності є національний розбрат, ганебні дії «п’ятої колони» й особливо цинічна та підступна міжкланова, міжпартійна, міжособистісна війна всіх проти всіх за владу, за можливість наживи і посадові місця біля «корита» тощо.
На жаль, у цій ситуації Україну не спроможний захистити Народний рух із його нинішнім керівництвом...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики