Криза довела...

Криза довела...

Що й казати, якщо лише в Київській області ледь не щодня одна–дві людини накладають на себе руки! Таку сумну статистику «УМ» навели в Центрі громадських зв’язків обласної міліції Київщини. За словами співробітниці прес–служби Лесі Попович, щороку в області добровільно іде з життя понад чотири сотні осіб, а це приблизно одна–дві людини щодня. Але останнім часом кількість випадків самогубства зростає: за даними міліції Київщини, у 2008 році покінчили життя самогубством 439 осіб. А лише за січень 2009 року вже зафіксовано тридцять самогубств. Найчастіше —це люди середньої вікової категорії (40—60 років).

Квартет «відморозків»

Квартет «відморозків»

Трьох із них правоохоронці затримали, прізвище четвертого їм також відоме, зараз його активно розшукують. Як зазначили «УМ» у відділі зв’язків із громадськістю обласної міліції, вже знайома читачам нашої газети попередня версія про суперечку в кременчуцькому кафе, де того дня увечері відпочивав відомий спортсмен, як «зачіпка» для скоєння цього злочину не підтверджується. Конфліктна ситуація там справді виникала, але тоді все обійшлося без якихось серйозних «розбірок». Швидко виявити підозрюваних міліції вдалося завдяки запису відеокамери, яка фіксувала все, що відбувалося в закладі відпочинку. Правоохоронці також знайшли автомобіль зі слідами крові в салоні, на якому важкопораненого Тагірова вивозили за межі міста.

Один без дому

Один без дому

Те, що зникнення малолітнього чада — не жарт, а надзвичайна подія, його 28–річна мама, мешканка Коломиї, зрозуміла відразу, як переступила поріг своєї оселі й побачила записку від сина. У ній він мотивував утечу недостатньою увагою і любов’ю батьків. У це важко було повірити, адже хлопчак–одинак, як згодом підтвердили родичі й сусіди, зростав, оточений у сім’ї постійною увагою і доброзичливим піклуванням. Тому в матері закралася підозра: а чи не під тиском зловмисників син написав прощальне послання, тим паче, що з помешкання зникло п’ять тисяч гривень сімейних заощаджень?

Без мантії, але з пістолетом

Без мантії, але з пістолетом

Непрацюючий 32–річний буковинець вихідні вирішив провести разом із друзями в сусідній Хмельницькій області. Подорожуючи Ка­м’янець–Подільським районом, заїжджа братва зупинилася в одному з барів, де загуляла до глибокої ночі. Там же «відтягувалася» ще одна тепла компанія. Між захмелілими чоловіками в якийсь момент спалахнула суперечка.

Всі статті рубрики