З Богом, людьми і родиною

24.02.2009
З Богом, людьми і родиною

Гори — улюблене місце відпочинку В.Ю. (Фото з архіву «УМ».)

Незважаючи на «круглу» дату, якоїсь помпезності у святкуванні дня народження Віктора Ющенка не було. Ювілейну дату глава держави відзначив у селі Гута, що на Прикарпатті, в державній резиденції «Синьогора». Задля цього Ющенко взяв одноденну відпустку, повідомила прес–секретар Президента Ірина Ваннікова. Серед запро­шених відсвяткувати в родинному колі з відомих політиків був лише брат Петро Ющенко. Окрім нього, за інформацією «УМ», привітати батька приїхав син Андрій із дівчиною Лізою, а також донька Віталіна з чоловіком Олексієм.

Поки родина вітала батька сімейства з 55–річчям, сам винуватець свята не пропустив нагоди поїздити по Івано–Франківщині. Зокрема, Віктор Ющенко відвідав Яб­луницький перевал, а також старовинний греко–католицький храм у Ворохті. Окрім Господа, чимало часу глава держави присвятив і спілкуванню з місцевими мешканцями.

Учора після обіду привітати іменинника на Прикарпаття приїхали також голова Служ­би безпеки Ва­лен­тин Наливайченко, керів­ник Служ­би зовнішньої роз­відки України Микола Ма­ломуж, народні депутати В’ячеслав Кириленко та Іван Плющ, секретар Ради нацбезпеки і оборони України Раїса Богатирьова. Сьогодні Віктор Ющенко вже повернувся у столицю до роботи.

 

ПО–СУСІДСЬКИ

Президента України привітав із днем народження російський колега Дмитро Медведєв. «У Росії зацікавлені у стабільній, демократичній і процвітаючій Україні, з якою ми готові будувати співпрацю на взаємовигідній і прагматичній основі, — зазначив у вітальній телеграмі Вікторові Ющенку президент РФ. — Переконаний, такий підхід відповідає корінним інтересам народів наших країн». Окрім того, Медведєв побажав главі Української держави «доброго здоров’я», а всім громадянам України — «миру, благополуччя та успіхів».

Від себе та від усього дипломатичного корпусу привітання з нагоди 55–річчя Ющенкові передав і посол Росії Віктор Черномирдін. Побажавши «міцного здоров’я, сімейного благополуччя і всього найкращого», пан посол акцентує: «У цей день хочу особливо наголосити на Вашому прагненні до розширення і поглиблення плідної міжнародної співпраці, реальній підтримці розвитку багатогранних торгово–економічних, наукових, культурних зв’язків України та міжнародного співтовариства».

Також Ющенка привітав президент Білорусі Олександр Лукашенко.

 

ПРИВІТАННЯ

Шановний Вікторе Андрійовичу!

Жителі Недригайлівщини щиро, від усього серця вітають Вас із ювілеєм.

Ми захоплюємося Вашим талантом великого політика, з удячністю намагаємося наслідувати Вас. Ми бачимо і дуже високо цінуємо Ваш труд і подвиг на благо нашої України.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку, непохитної впевненості у правильності обраного шляху. Відчуйте в цей день найкращі миті своєї значимості, увагу і шану від нас, Ваших земляків.