Кабмін уцілів, але голови полетять

Кабмін уцілів, але голови полетять

Хоча Верховна Рада й не змогла висловити недовіру урядові, деякі міністри незабаром таки позбудуться посад. Коаліція збирається підчистити урядові лави, і візьметься за це вже найближчим часом. Головні претенденти на виліт — міністри від «Нашої України».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Троянський кредит?

Троянський кредит?

Першим цю інформацію оприлюднив народний депутат з опозиційної до Прем’єр–міністра партії «Єдиний центр» Василь Петьовка. Він заявив: український урядовий десант таємно вирушив до столиці Росії, де проситиме близько 5 мільярдів доларів: для фінансування дефіциту бюджету. Решта грошей, на думку Петьовки, лідер БЮТ витратить на власну виборчу кампанію. Платою за користування чужими грішми, на думку «єдиноцентриста», будуть не тільки звичні банківські відсотки, а й поступки нашої держави в економічній та політичній сферах: під контроль північного сусіда можуть перейти наші стратегічні активи — газотранспортна система, промислові підприємства, ліквідні банки, енергетичні компанії.

Айн–цвай поліцай, Інно Германівно!

Айн–цвай поліцай, Інно Германівно!

Учора керівник тимчасової слідчої комісії парламенту з питань «газової війни» Інна Богословська оприлюднила перші результати свого дослідження. Втім висновки можна було спрогнозувати заздалегідь. Саме Україна, на думку «регіоналки» Богословської, стовідсотково винна у зриві газових перемовин із «Газпромом». «Була скоординована діяльність зі зриву контракту і провокації газового конфлікту українською стороною, — таврувала депутатка з трибуни Ради. — Це підтверджується документально — листом «Нафтогазу» про те, що Україна відмовляється від транзиту, позовом Мінпаливенерго до суду про анулювання договору на транзит і забороною українського суду на транспортування російського газу».

Всі статті рубрики