Врода, наркотики, тюрма...

Врода, наркотики, тюрма...

Колишня «міс Латинська Америка» Лаура Суніга, яку оргкомітет конкурсу позбавив цього звання за зв’язки з мафією, вийшла з в’язниці і збирається відсудити свій титул. Власне, у красуні є для цього всі підстави, адже той факт, що вона нібито пов’язана з організованою злочинністю, не змогли довести навіть правоохоронці. «У ході проведеного генеральною прокуратурою розслідування не були виявлені конкретні зв’язки Лаури Суніги зі злочинними елементами», — повідомляє генеральна прокуратура Мексики.

Кубик округлився

Кубик округлився

Нова інтелектуальна іграшка угорського професора Ерно Рубіка, винахідника легендарного кубика Рубіка, обіцяє стати світовим бестселером, коли надійде в продаж у серпні цього року. Офіційна презентація нової логічної гри, що отримала назву «Рубік 360», відбудеться завтра на промисловій виставці іграшок у Німеччині. Однак 64–річний Ерно Рубік уже продемонстрував свій новий винахід кореспондентам британської газети «Дейлі телеграф».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Симоненко виступає на з’їзді Компартії:
— А давайте замислимося, товариші, чи була б у нас Велика Жовтнева соціалістична революція, якби не зрада Володимира Ілліча Надії Костянтинівні Крупській та його скандальна втеча в Разлів з Інесою Арманд?..

Всі статті рубрики