Врода, наркотики, тюрма...

04.02.2009
Врода, наркотики, тюрма...

Лаура Суніга.

Колишня «міс Латинська Америка» Лаура Суніга, яку оргкомітет конкурсу позбавив цього звання за зв’язки з мафією, вийшла з в’язниці і збирається відсудити свій титул. Власне, у красуні є для цього всі підстави, адже той факт, що вона нібито пов’язана з організованою злочинністю, не змогли довести навіть правоохоронці. «У ході проведеного генеральною прокуратурою розслідування не були виявлені конкретні зв’язки Лаури Суніги зі злочинними елементами», — повідомляє генеральна прокуратура Мексики.

Ім’я цієї вродливої дівчини Південна Америка дізналася у листопаді, коли 23–річна королева краси мексиканського штату Сіналоа виграла конкурс «Міс Латинська Америка». Решта світу почула про Лауру 23 грудня — після того, як «міску» в компанії сімох чоловіків затримали на контрольно–пропускному пункті. У двох позашляховиках, якими їхала компанія, були знайдені дві рушниці АР–15, 38 пістолетів, дев’ять магазинів, 633 патрони, 53,3 тисячі доларів і марихуана. Суніга спершу запевняла поліцію, що її викрали. Але потім відмовилася від цієї версії і заявила, що просто «їхала з друзями на шопінг у сусідні Колумбію й Болівію».

За чутками, Лаура є подругою одного з наркобаронів, Гарсії Уркісара. Його наркокартель курує найбільші в Мексиці плантації марихуани у штаті Сіналоа.

Вродливицю засудили до 40 діб арешту — як запобіжного заходу, «передбачаючи», що дівчина, яку затримали разом із такою кількістю зброї, може бути причетна до злочинів. 40 діб минули, розслідування зазнало невдачі, і тепер розгнівана подружка лідера наркокартелю вимагає повернути їй звання «міс Латинської Америки» — передусім для того, щоб «очистити своє добре ім’я від наклепів». Адже від свого наміру взяти участь у ще кількох міжнародних конкурсах краси, в тому числі «Міс Всесвіт», Суніга не відмовилася.