По пояс у популізмі

По пояс у популізмі

Ціни в магазинах деруться вгору все активніше, власники гривневих депозитів у банках витрачають останні готівкові одиниці на з кожним днем дорожчий «корвалол», бюджетники й пенсіонери з острахом чекають дня можливої невидачі зарплат і пенсій, погляди всієї країни з жахом звернуті на зловісний друкарський верстат у Нацбанку, від швидкості роботи якого залежить ступінь знецінення національної валюти. А Президент і Прем’єр–міністр знову обмінялися заявами — цього разу вже без «еківоків» і евфемізмів. Віктор Ющенко розкрив народу очі на те, хто винен у швидкісному польоті української економіки в тартарари. Після чого Юлія Тимошенко просто в ці розплющені народні очі заявила, що нікуди наша економіка разом із обивательськими фінансами не летить і, швидше, навпаки — прогулюється в райських кущах.
Держказначейство, яке ще станом на 26 січня публікувало дані про те, що бюджет на січень виконаний на рівні 44,5 відсотка, вустами його голови Тетяни Слюз підтвердило: уже є всі 101. Екс–голова Державної митної служби Валерій Хорошковський в ефірі телеканалу «Інтер» заявив, що заради вибивання коштів, яких таки катастрофічно не вистачало, «нагнули» всіх і вся. При цьому чи й справді ті кошти вдалося вибити — це ще велике питання.

Владці не подали голос

Владці не подали голос

Екс–Президент Леонід Кучма, колишній голова СБУ Леонід Деркач та нинішній спікер Верховної Ради Володимир Литвин відмовилися надати європейським експертам зразки своїх голосів для порівняння їх із голосами на записах Миколи Мельниченка. Нагадаємо, що колишній майор державної охорони стверджує, ніби «писав» цих можновладців на диктофон під диваном екс–Президента Кучми, а місяць тому Мельниченко у Вашингтоні в присутності представників Генпрокуратури України нарешті таки передав європейським експертам записуючий пристрій і фрагменти записів, які можуть стосуватися «справи Гонгадзе».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Григорій Омельченко: Москві потрібен Литвин

Григорій Омельченко: Москві потрібен Литвин

У суботу Григорій Омельченко повернувся з Франції, де у Страсбурзі відбулася чергова сесія Парламентської Асамблеї Ради Європи. Європейські парламентарії приділили особливу увагу справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, закликавши українську владу покарати не лише виконавців злочину, а й замовників та підбурювачів. Рушієм цього процесу в Україні може стати саме БЮТівець Омельченко, який пообіцяв уже днями запропонувати нардепам створити тимчасову слідчу комісію, завданням якої буде довести, що чинний спікер Володимир Литвин підбурював викрасти Гонгадзе, що призвело до смерті журналіста, а екс–Президент Леонід Кучма і є саме тим замовником цього злочину, який шукають слідчі. Наскільки це реально, «УМ» розпитала в пана Омельченка одразу по його прибутті в Україну.

Всі статті рубрики