Хай живуть нові королеви!

Хай живуть нові королеви!

Новими переможницями парного жіночого роз­ряду на відкритому чемпіонаті Австралії ста­ли Серена та Венус Уїльямс. Нагорода, яку торік вибороли українки Олена й Катерина Бондаренко, тепер заслужено перейшла до інших сестер — американських. У фіналі потужні темношкірі атлетки зустрілися вчора зі словацько–японським дуетом Гантухова/Сугіяма, що вибив у другому колі з розіграшу українку Ольгу Савчук та росіянку Віру Душевіну.

Гра для справжніх чоловіків та... жінок

Гра для справжніх чоловіків та... жінок

«Діти хочуть у нас займатися, але ми не маємо відповідної кількості кадрів та ресурсів, аби працювати з усіма». Такі слова можна почути з уст практично кожного фахівця, який представляє в Україні якийсь «нефутбольний» вид спорту. Про це ж днями говорив і президент Фе­дерації регбі України Георгій Джангірян на зустрічі з журналістами, присвяченій проблемам та перспективам цієї гри в нашій країні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Липовий» суперник

«Липовий» суперник

Після кількох непростих матчів у дивізіоні «Захід» календар приніс київському «Соколу» невеличкий перепочинок у вигляді «Липецька». Клуб із російського Чорнозем’я є зручним суперником для нашої команди. У нинішньому чемпіонаті суперники зустрічалися уже чотири рази, і всі протистояння вигравали українці. Хоча липчани й посідають восьму сходинку в турнірній таблиці, яка дозволяє їм претендувати на продовження боротьби у «плей–оф», але їх здобутків не вистачить і на половину очкового доробку киян. Тож не дивно, що і в четвер, і вчора гості зазнали в Броварах розгромів, пропустивши загалом 14 шайб.

Всі статті рубрики